Esport

La Cursa Popular Sant Vicenç de Mollet del Vallès compleix 24 anys

La carrera constarà, com sempre, de dues proves diferents: un recorregut de 10 km mixt i un altre de 5 completament urbà

La Cursa Popular Sant Vicenç de Mollet del Vallès compleix 24 anys

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diumenge 29 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern de Mollet (Vallès Oriental), tindrà lloc la XXIV Cursa Popular Sant Vicenç, 13è Memorial Jordi Solé Tura.

La carrera constarà, com sempre, de dues proves diferents. El recorregut de 10 km serà mixt, amb una part al nucli urbà i una altra a Gallecs, i la carrera de 5 km, en canvi, serà totalment urbana. La sortida de les proves serà a l’avinguda del Parc i l’arribada, a la Pista Municipal d’Atletisme.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Club Atlètic Mollet fins al dijous 26 de gener a les 23.59 hores, o quan s’arribi als 1.200 participants. Els atletes també es poden inscriure el mateix diumenge fins a una hora abans de la carrera. El preu varia entre 13 i 17 euros.

Notícies relacionades

Les participants podran recollir el dorsal i la bossa de corredor divendres 27 de 16 a 21 h i el dissabte 28 de 9 a 20 h a la pista d’atletisme o el mateix dia de la carrera a les instal·lacions de l’Escola Joan Abelló fins a mitja hora abans de l’inici.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet