Política local

Mollet aprova un pressupost municipal de 84,6 milions d’euros per al 2023

Aquesta xifra suposa un increment del 16,11% respecte als números dels 2022

Mollet aprova un pressupost municipal de 84,6 milions d’euros per al 2023

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha aprovat un pressupost municipal de 84,6 milions d’euros per al 2023, un increment del 16,11% respecte al 2022.

Els comptes, segons ha explicat el consistori, pretenen posar al centre el reforç de l’escut social, incrementar els recursos destinats a garantir el manteniment i qualitat de l’espai públic, ampliar l’oferta d’activitats culturals i festives de la ciutat i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

«Aquests pressupostos estan elaborats amb prudència però, al seu torn, de manera valenta i sobretot pensant a donar resposta als reptes que es plantegen l’any vinent així com en les necessitats dels veïns», ha puntualitzat l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el coordinador de l’àrea de Governança, Territori i Acció Climàtica, Raúl Broto, ha ressaltat que «a l’hora d’elaborar aquests pressupostos s’ha tingut en compte una perspectiva econòmica prudent i realista. El 2023 és un any molt incert, però aquest pressupost és una bona eina per fer front a aquesta incertesa».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet