Medi Ambient

Mollet encapçala el rànquing de ‘Viles Florides’ juntament amb 11 municipis més

La ciutat torna a rebre 4 Flors d’Honor i es manté així entre les ciutats amb millors enjardinaments i espais verds

Mollet encapçala el rànquing de ‘Viles Florides’ juntament amb 11 municipis més

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gala ‘Flors d’Honor 2022’ ha tornat a reconèixer la tasca de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) en la transformació del seu espai públic gràcies als seus jardins i espais verds. La ciutat del Vallès Oriental, ha rebut aquest divendres a Tarragona 4 premis Flor d’Honor i manté així el seu lloc entre els 12 millors municipis dels 130 participants.

El projecte ‘Viles Florides’, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, ha valorat aspectes com l’esforç constant per la protecció i el disseny dels espais verds; la qualitat de vida dels seus ciutadans; la conservació del mobiliari urbà o la conscienciació social referent a polítiques de sostenibilitat mediambiental. També han tingut en consideració la transformació de la ciutat en línia amb l’estratègia europea referent a les seves infraestructures verdes.

Raúl Broto, coordinador de l’Àrea de Governança, Territori i Acció Climàtica, s’ha mostrat satisfet per la valoració de l’«esforç de l’ajuntament en la mitigació i adaptació de la ciutat als efectes del canvi climàtic mitjançant el verd urbà». I és que un altre dels punts importants en els últims anys ha sigut potenciar la biodiversitat i incrementar els corredors verds i la creació de petits refugis bioclimàtics urbans.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Mollet del Vallès manté el seu lloc entre la dotzena de municipis reconeguts amb 4 Flors d’Honor. Els altres onze són Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Llinars del Vallès, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Olot, Sant Cugat del Vallés, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès