Oci local

22, 23 i 24 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a Mollet

EL PERIÓDICO Mollet ofereix una selecció de propostes d’oci a la seva comunitat

22, 23 i 24 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a Mollet

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana del 22 al 24 de juliol seràs a Mollet del Vallès? A EL PERIÓDICO Mollet del Vallès et proposem plans culturals per al teu cap de setmana a la ciutat catalana del Vallès Oriental.

22 de juliol

  • Concert d’Ana Guerra. Última actuació musical de la primera edició del festival Mollet Music Week. La cantant canària actuarà a les 23.00 hores al parc de Ca l’Estrada. L’entrada és gratuïta.

  • Teatre. Refresc’Art, teatre documental al Mercat Vell, a les 20.00 hores. La funció, Menjar-se el cèrvol, té un aforament limitat i l’entrada és gratuïta. Es tracta d’una activitat familiar dirigida al públic en general.

  • Festa major de Gallecs. Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, torna la celebració a la plaça de l’Església a les 20.00 hores. Organitza l’Associació de Veïns de l’Espai Rural Gallecs.

23 de juliol

  • Jocs de taula. Abacus Mollet organitza jocs de taula per a l’estiu. Es requereix inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat.

  • Festa major de Gallecs. Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, torna la celebració a la plaça de l’Església a les 17.00 hores. Organitza l’Associació de Veïns de l’Espai Rural Gallecs.

24 de juliol

  • Festa major de Gallecs. Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, torna la celebració a la plaça de l’Església a les 11.00 hores. Organitza l’Associació de Veïns de l’Espai Rural Gallecs.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet