També n’hi haurà en el Mollet Music Week

La festa major de Mollet comptarà amb dos punts liles

Un estarà situat de manera fixa al parc de Can Mulà de nit i l’altre serà itinerant pels diferents espais de la ciutat

La festa major de Mollet comptarà amb dos punts liles

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa major de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) comptarà amb dos punts liles per establir un circuit de prevenció i intervenció de les agressions sexuals: un de fix situat de nit al parc de Can Mulà i l’altre d’itinerant pels diferents espais de la ciutat.

Els horaris de la carpa del Punt Lila fix a Can Mulà seran els següents: 19 agost de 23.30 a 04.30 h; 20 d’agost de 23.30 a 06.30 h; 21 agost de 23.30 a 05.30 h i 22 i 23 agost de 23.30 a 03.30 h.

A més, es posarà a disposició de la ciutadania el telèfon 682 32 21 44 per atendre trucades i missatges de WhatsApp per a consultes relacionades amb assetjament, abús o agressions sexistes i LGTBI-fòbiques.

«Volem que tothom s’ho passi bé i disfruti de la festa des del control i el respecte, i amb aquest objectiu, el de fer una festa cívica i saludable, s’instal·larà un any més el Punt Lila per sensibilitzar, informar i ajudar en cas de pràctiques sexistes, agressions i consums no responsables», ha declarat la regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat, Núria Muñoz.

El Punt Lila de la festa major del 2021 va atendre unes 2.500 persones, una xifra que inclou les persones a qui se’ls va fer arribar informació del servei i persones que hi van acudir per alguna incidència.

Punt Lila en el Mollet Music Week

Notícies relacionades

L’ajuntament també instal·larà un Punt Lila al parc de Ca l’Estrada amb motiu del Mollet Music Week que comença avui. Així s’ofereix servei els tres dies: dimecres 20 de juliol, dijous 21 i divendres 22, de 22.30 hores a 01.00 de la matinada.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès