Emprenedoria

Més de 280 alumnes participen en la Fira de Cooperatives Escolars de Mollet

  • Durant l’esdeveniment, els escolars posen a la venda els productes creats per les seves cooperatives

  • Quan finalitzi el procés es decidirà a quina ONG o entitat amb finalitats socials es destinaran els diners recaptats

Més de 280 alumnes participen en la Fira de Cooperatives Escolars de Mollet

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, 31 de maig, més de 280 alumnes de 5è de primària participen en la Fira de Cooperatives Escolars de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), que té lloc a la cantonada entre les rambles de Pompeu Fabra i Balmes. Durant la fira, els escolars posen a la venda els productes creats per les seves cooperatives.

Per desè any, l’Ajuntament de Mollet del Vallès continua fomentant els valors de l’emprenedoria a l’alumnat de la ciutat» a través del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, amb el qual «es pretén fomentar la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès».

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola l’impulsa la Diputació de Barcelona, i el d’Aprendre a Emprendre, l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’un conjunt d’ens locals i centres educatius.

Després de dos anys de pandèmia

A causa de la pandèmia provocada per la covid, aquesta és la 8a Fira de les Cooperatives Escolars, en què participen tots els centres educatius. Malgrat el context, els centres educatius no van deixar de participar en aquest programa per continuar treballant la cultura emprenedora.

Notícies relacionades

Quan finalitzi el procés es decidirà a quina ONG o entitat amb finalitats socials es destinaran els diners recaptats.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet