Transformació digital

Mollet rep gairebé 200.000 euros dels fons Next Generation per modernitzar la seva administració

  • Es destinaran a desenvolupar el projecte de l’Oficina Multicanal, que té per objectiu la millora de l’atenció a la ciutadania

Mollet rep gairebé 200.000 euros dels fons Next Generation per modernitzar la seva administració
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Occidental) rebrà gairebé 200.000 euros dels fons europeus Next Generation per a la transformació digital i la modernització de l’administració. El consistori vallesà ha rebut una subvenció de 191.957 euros per desenvolupar el projecte de l’Oficina Multicanal, que té per objectiu la modernització i millora de l’atenció a la ciutadania i l’administració local.

La convocatòria està emmarcada en el Pla de recuperació transformació i resiliència de l’Estat espanyol: administració per al segle XXI, i la gestiona el Ministeri de Política Territorial.

Aquesta modernització de l’administració busca donar resposta a les necessitats de la ciutadania i de l’economia en tot el territori.

Notícies relacionades

Xavier Buzón, coordinador de l’Àrea de Modernització i Qualitat de Serveis, ha assenyalat que aquestes ajudes europees «permeten consolidar el procés de modernització i millora dels serveis municipals que s’està realitzant a l’ajuntament amb l’objectiu de facilitar els tràmits a la ciutadania mitjançant la digitalització i la implantació d’eines i solucions tecnològiques».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet