Medi ambient

Torna la Festa Verda i de la Biodiversitat de Mollet del Vallès

  • «Les activitats de la trobada tenen l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat», afirmen des del consistori

Torna la Festa Verda i de la Biodiversitat de Mollet del Vallès

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha organitzat, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat. La cita serà diumenge 1 de maig, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell. «Les activitats de la trobada són per a totes les edats i gustos i tenen l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat», afirmen des del consistori.

Alguns dels esdeveniments previstos en aquesta nova edició de la Festa Verda de Can Borrell són: un taller d’hort urbà; activitats dirigides al compost, al planter i a la cuina saludable; un tast de la melmelada de taronges de Santa Rosa; l’exposició Som gent de profit, que es farà al Centre Cívic de Can Borrell (d’11 h a 11.30 h i d’11.45 h a 12.15 h, amb inscripció prèvia al Centre Cívic de Can Borrell); un taller d’iniciació a l’scooter en el qual s’ensenyarà a patinar en el circuit dirigit pels riders del Team Radical360, i l’espectacle La Botigueta, a càrrec de Tanaka Teatre.

Segons el regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, «organitzem aquesta jornada per acostar el projecte de ciutat verda que tenim a Mollet del Vallès, un projecte que no pot ser impulsat únicament per l’ajuntament, sinó que és necessari que tota la ciutadania hi estigui implicada».

Notícies relacionades

La Festa Verda i de la Biodiversitat de Can Borrell està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de Viles Florides, del Consorci de Gallecs, el Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Residus de Catalunya i l’INS Gallecs.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO