Medi ambient

Usuaris de l’Hospital de Mollet participen en un projecte d’apadrinament al parc dels Pinetons

  • Porten a terme activitats de conscienciació per incrementar la relació i els serveis que aporten les zones verdes a la salut de les persones

Usuaris de l’Hospital de Mollet participen en un projecte d’apadrinament al parc dels Pinetons

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del mes de febrer passat, un grup d’usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) han iniciat un projecte d’apadrinament del parc dels Pinetons de Mollet del Vallès (Vallès Oriental).

L’activitat s’emmarca en el projecte ‘Apadrina un parc’ impulsat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb l’objectiu de fomentar que entitats i voluntariat portin a terme activitats de caràcter mediambiental als parcs de la ciutat i, així, «promoure la implicació de la ciutadania en la conservació del medi ambient, fomentar el sentiment de pertinença a la ciutat, enfortir les polítiques de conservació del patrimoni natural, incrementar la quantitat i qualitat de la infraestructura verda de la ciutat, afavorir els hàbits biosaludables de la ciutadania i crear una xarxa coordinada de voluntariat ambiental».

Amb tots aquests propòsits, el grup d’usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària portarà a terme activitats de conscienciació i realització de tasques a l’entorn natural del parc dels Pinetons per incrementar la relació i els serveis que aporten les zones verdes a la salut de les persones.

Notícies relacionades

Un estudi ha identificat 40 espècies protegides per llei que habiten al parc dels Pinetons. Entre les 203 espècies, 79 són vegetals i 124, animals.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Hospitals