Millorar la condició física

L’Hospital de Mollet organitza una jornada sobre l’activitat física per a persones amb malalties renals

  • L’esdeveniment va dirigit a totes aquelles persones amb aquestes patologies i als seus cuidadors i familiars

L’Hospital de Mollet organitza una jornada sobre l’activitat física per a persones amb malalties renals

Hospital de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (#DMAF2022), el Servei de Nefrologia de l’Hospital de Mollet (Vallès Oriental) ha organitzat la jornada ‘Activitat física per a les persones amb malaltia renal’ per a dimecres, 6 d’abril. L’esdeveniment va dirigit a totes aquelles persones amb malaltia renal i als seus cuidadors i familiars que vulguin conèixer els beneficis i pautes a seguir per minimitzar-ne els efectes en el dia a dia de la persona.

La jornada comptarà amb, primer, una conferència onlinesobre l’activitat física per a les persones amb malaltia renal, que començarà a les 10 hores, i amb tallers pràctics al parc dels Pinetons, on s’introduiran algunes tècniques com la marxa nòrdica i el pilates amb professionals de l’esport especialitzats en malalties cròniques. Els tallers, que començaran a les 11.30 hores, són presencials i tenen places limitades, remarquen des de la Fundació Sanitària Mollet (FSM).

Notícies relacionades

«L’activitat física és un dels punts fonamentals per mantenir un estil de vida saludable i prevenir tota mena de malalties», destaquen des de la FSM. Per a les persones afectades per alguna malaltia renal, que actualment representen el 10% de la població, també és important per minimitzar-ne els símptomes i afavorir una millor condició física.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO