Cursos de capacitació

El Mollet HUB impulsa un nou programa de formació

  • Tots els cursos i accions són gratuïts i estan destinats a innovació i a persones emprenedores

El Mollet HUB impulsa un nou programa de formació

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mollet HUB, un espai de col·laboració entre l’administració de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i l’empresa privada per capacitar les persones emprenedores perquè» puguin tirar endavant noves idees», impulsa aquest febrer un nou programa de formació. Així, des de l’Ajuntament expliquen que tots els cursos i accions són gratuïts i estan destinats a innovació i a persones emprenedores.

Per als dies 16 i 24 de febrer, per exemple, s’han organitzat dues sessions presencials organitzades en col·laboració amb Pimec sobre la nova reforma laboral i una jornada sobre la llei de la segona oportunitat. També està previst el curs ‘Crea el teu primer videojoc per a aficionats joves i adults nivell 0 inicial (MakeCode)’ dirigit a tothom qui vulgui iniciar-se en aquest món. L’inici d’aquesta acció està programat per al dimecres 9 de febrer.

Respecte als continguts online a través del canal de YouTube de MolletHub TV, s’han incorporat temes com el de la regulació i normativa per a la formalització de l’empresa, l’emprenedoria d’oportunitat i les ajudes i subvencions dirigides a l’economia circular. També s’hi han incorporat accions presencials dirigides a les persones emprenedores.

Notícies relacionades

Les activitats dels seminaris d’innovació estan cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu ‘FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació’.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO