Transport públic

Les tarifes del bus urbà de Mollet seguiran congelades el 2022

Segueix congelat el títol de 10 viatges T-10 Mollet Social Jove i T-10 Gent Gran que costen 4,20 euros

Les tarifes del bus urbà de Mollet seguiran congelades el 2022

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per al 2022 les tarifes del bus urbà de Mollet (Vallès Oriental), per segon any consecutiu, seguiran en els mateixos preus que el 2021.

Aquesta decisió ha sigut portada a terme per l’Ajuntament de Mollet i el Consell d’Administració de l’Autoritat Metropolitana del Transport afirmant que el 2022, el bitllet senzill en el municipi seguirà en els 2,40 euros i el títol de 10 viatges (T-Mollet) a 8,49 euros.

Així mateix, l’Ajuntament de Mollet ha decidit que també segueixi congelat el títol de 10 viatges T-10 Mollet Social Jove per a menors de 21 anys i T-10 Gent Gran per a majors de 60 anys i pensionistes, que costen 4,20 euros.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha afirmat que «un any més hem decidit congelar les tarifes, i de cara al 2022 amb més raó, ja que som conscients que molts ciutadans encara estan patint les conseqüències econòmiques que ens està deixant la pandèmia».

Notícies relacionades

Monràs ha afegit que «el que també ens continua motivant a aplicar aquestes congelacions és ratificar les nostres polítiques mediambientals apostant pel foment del transport públic per reduir els índexs de contaminació atmosfèrica i acústica».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet