Emprenedors

Mollet del Vallès obre la convocatòria per a subvencions a activitats industrials o comercials

  • Des de l’Ajuntament recorden als interessats que el termini acaba el 18 de desembre

Mollet del Vallès obre la convocatòria per a subvencions a activitats industrials o comercials

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha obert la convocatòria per accedir a les subvencions per a activitats industrials o comercials. Des del govern local recorden que les sol·licituds s’han de presentar a través de la web seueletronica.molletvalles.cat o al mateix ajuntament. Així, també remarquen als interessats que el termini acaba el 18 de desembre.

Les subvencions contemplen bonificacions en l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per a emprenedors que realitzin treballs en un local buit per iniciar un negoci. Aquestes bonificacions inclouen també les obres de modernització i millora d’un petit comerç o la construcció d’un nou local per traslladar una activitat.

L’ajuntament també preveu bonificacions si per portar a terme aquestes obres es contracten aturats o persones inscrites a l’EMFO. De la mateixa manera, els propietaris que ofereixin locals buits a persones emprenedores podran optar a bonificacions en l’Impost de Béns Immobles (IBI).

Notícies relacionades

El consistori també preveu bonificacions en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) a empreses que s’instal·lin per primera vegada a Mollet del Vallès.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO