Conseqüències de la tempesta

La Policia Municipal i Protecció Civil van realitzar més de 30 actuacions a Mollet per les fortes pluges

  • Els serveis municipals van retirar aquest dimarts l’arbre que va caure al parc de Can Mulà degut també als forts aiguats

La Policia Municipal i Protecció Civil van realitzar més de 30 actuacions a Mollet per les fortes pluges

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) explica que la Policia Municipal i Protecció Civil van realitzar dilluns passat, 20 de setembre, més de 30 actuacions davant l’acumulació d’aigua en alguns carrers de la ciutat per les fortes pluges esdevingudes, a part d’atendre nombroses trucades de la ciutadania que demanava informació.

Així, els serveis municipals van retirar aquest dimarts l’arbre que va caure al parc de Can Mulà a causa dels forts aiguats que es van registrar a Mollet i bona part del territori català. A més des de l’ajuntament remarquen que també es van haver de resoldre «diverses afectacions en l’enllumenat públic».

Notícies relacionades

Els parcs de la ciutat es van mantenir tancats fins aquest dimarts a mig matí, després que els serveis municipals inspeccionessin les zones i retiressin algunes branques que van caure. «També s’han inspeccionat els patis de les escoles de la ciutat, que no han tingut cap incidència rellevant», afegeixen des del consistori.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO