37a edició

La Fira d’Artesans torna a Mollet amb 70 parades i sense opció de degustar productes

El prestigiós esdeveniment reprèn la seva activitat a la ciutat amb restriccions per la pandèmia després de la seva absència l’any passat

La Fira d’Artesans torna a Mollet amb 70 parades i sense opció de degustar productes

Ayuntamiento de Mollet del Vallès.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 37a edició de la Fira d’Artesans de Mollet del Vallès, una de les més visitades de Catalunya, se celebrarà entre aquests 17 i 19 de setembre amb 70 parades, després que l’any passat no ho fes a causa de les restriccions de la pandèmia.

Els accessos als carrers es tancaran i hi haurà una única entrada amb control d’aforament i una única sortida. L’horari de la fira serà: divendres 17 de 17.00 h a 22.00 h; dissabte 18 de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 22.00 h; i diumenge 19 de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 21.00 h. Els migdies també s’hi podrà accedir però el consistori indica que «és probable» que moltes parades estiguin tancades.

Les parades estaran aquest any separades per almenys 1,5 metres de distància i no hi haurà opció a degustar els productes. L’entrada serà per les escales de Can Rota, on serà el punt d’informació i el control d’aforament. L’aforament màxim permès és de 950 persones.

Els artesans se situaran als carrers Portugal, Sol, Bartomeu Robert, el Tajo i plaça de l’Artesania, dibuixant un recorregut que arribarà al carrer de Can Pacià, que aquest any no tindrà parades perquè serà el punt de sortida de la fira.

«Una importància extraordinària»

L’alcalde de Mollet del Vallés, Josep Monràs, recorda que la fira «té una importància extraordinària per a la ciutat i per a Catalunya». En aquest sentit, destaca que es pugui tornar a celebrar tot i que sigui amb restriccions: «És responsabilitat de tots. A poc a poc i bona lletra».

La regidora de Cultura de Mollet, Mercè Pérez, destaca que, malgrat la pandèmia, «estem contents que aquest any puguem tornar a celebrar una fira tan arrelada a la ciutat. Malgrat els canvis que hem hagut de fer per donar compliment a la normativa Covid, manté la seva qualitat i el seu esperit de sempre».

Notícies relacionades

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes Fira d’Artesans, Martí Turégano, afegeix que el format d’aquest any servirà «d’exemple» per a altres esdeveniments. Xavi Martínez, membre de l’associació, reconeix l’interès del veïnat: «Des del gener ens estan preguntant si hi haurà Fira».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments