Celebracions i Covid-19

La processó de Santa Teca arriba al seu 10è aniversari a la Festa Major de Mollet 2021

  • Des de l’Ajuntament recorden que aquest acte és amb aforament limitat i que hi haurà «control d’accés» per complir les restriccions per la pandèmia

La processó de Santa Teca arriba al seu 10è aniversari a la Festa Major de Mollet 2021

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La processó de Santa Teca, organitzada per la Colla Morada, complirà deu anys amb la seva celebració a la Festa Major de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) 2021. El dissabte 21 d’agost, dia d’inici de les festes molletanes, a les 20.30 h, el pati de l’Institut Aiguaviva (l’antiga escola Longaron) acollirà aquest acte en commemoració a la ‘Santa Teca’, a la qual des de la Colla Morada li volen retre un «especial homenatge», al ser el 10è aniversari de la celebració.

Des de l’organització de l’acte animen els veïns de Mollet a acostar-se dissabte 21 a ballar amb ‘la Teca’ i passar així «una bona estona tots junts». Així, des de la Colla Morada expliquen també que oferiran servei de bar, pica-pica i «totes les comoditats per passar una bona estona», tot i que «respectant les mesures de seguretat i de normativa actual (mascareta, distància de seguretat, no aglomeracions, respecte i civisme)».

També des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès recorden que l’aforament per a aquest acte és limitat i que hi haurà «control d’accés» amb l’objectiu de complir les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

Festa amb restriccions

La Festa Major de Mollet del Vallès, que se celebrarà del 21 al 24 d’agost, s’adaptarà a les restriccions i les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Notícies relacionades

Així ho va anunciar el govern local després de la presentació oficial de l’esdeveniment, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. Els aforaments dels diferents actes seran limitats i es realitzaran en zones perimetrades.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO