Cultura local

El Museu Abelló de Mollet participa en un programa per difondre el patrimoni cultural a través d’imatges en 3D

  • D’aquesta manera, el quadre ‘Homenatge al paisatge del Vallès’, que va pintar Abelló, es podrà observar amb «tots els detalls des de diferents perspectives

El Museu Abelló de Mollet participa en un programa per difondre el patrimoni cultural a través d’imatges en 3D

Museu Abelló

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental participa en el programa de digitalització ‘Giravolt’ de la Generalitat de Catalunya per difondre el patrimoni cultural a través de les imatges en 3D. D’aquesta manera, el quadre Homenatge al paisatge del Vallès, que va pintar Abelló, es podrà observar amb «tots els detalls des de diferents perspectives i fer-ho des de casa», expliquen des del Museu.

En total ha pres imatges de quatre obres: dos quadres i dues escultures. Així, les obres han sigut fotografiades des de diferents angles per després poder visualitzar-les a internet en format 3D, és a dir, poder veure l’obra des d’una perspectiva de 360 graus.

L’objectiu d’aquest projecte és difondre el patrimoni cultural tant dels museus com edificis i arribar a través de les noves tecnologies a nous públics, sobretot a gent jove. A més, també es podrà veure a la web del museu. «Al setembre es vol tornar a fer amb altres obres d’Abelló», comenten des del museu.

Tancat per vacances

Notícies relacionades

D’altra banda, des de l’1 d’agost passat, el museu molletà es troba tancat per vacances i recuperarà la seva activitat habitual a partir del 21 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Mollet del Vallès.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Museus