45 quilos de cocaïna

Cau una xarxa que transportava droga amb un vehicle amb doble fons hidràulic

Arran de les detencions, els agents van escorcollar els domicilis utilitzats per l’organització a Sant Cugat, Mollet i Barcelona

Cau una xarxa que transportava droga amb un vehicle amb doble fons hidràulic
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut cinc persones i ha intervingut més de 45 quilos de cocaïna i 62.000 euros en efectiu en una operació contra una xarxa que utilitzava un vehicle amb un sofisticat sistema electronicohidràulic per transportar la droga en un doble fons sota el seient del darrere.

Segons ha informat avui la Policia, en l’operació contra aquesta xarxa, amb uns integrants que vivien a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i Barcelona, també s’han intervingut tres vehicles de la xarxa, un amb un habitacle destinat a amagar la droga. En concret, el vehicle comptava amb un complex i modern mecanisme electronicohidràulic per activar l’accés a un habitacle amagat sota el seient posterior per ocultar la droga.

Per activar el mecanisme i obrir el doble fons va ser necessari que els agents encenguessin el vehicle, posessin la marxa enrere i toquessin el clàxon. En el marc de la investigació, els agents van veure que els membres de la xarxa entregaven vuit quilograms de cocaïna, cosa que va portar a la detenció de tres persones en un primer moment.

Registre dels domicilis

Arran de les detencions, els agents van registrar els domicilis utilitzats per l’organització a Sant Cugat, Mollet i Barcelona, on es van localitzar 37 quilos de cocaïna més, 62.000 euros en efectiu, bàscules de precisió, una màquina de comptar diners i nombrosa documentació.

Notícies relacionades

Finalment, en la investigació s’ha detingut un total de cinc persones –quatre homes i una dona–.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO