Per al teixit emprenedor i empresarial

Acord per impulsar la capacitació digital de la ciutadania i de les empreses de Mollet

  • El conveni inclou formacions, però també accés a dominis .cat per a pàgines web de nous negocis i d’empreses

Acord per impulsar la capacitació digital de la ciutadania i de les empreses de Mollet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i la Fundació.cat han firmat un conveni de col·laboració per desenvolupar accions específiques de capacitació digital entre la ciutadania i el teixit emprenedor i empresarial de Mollet. És el primer que firma l’entitat amb un Ajuntament de Catalunya amb aquest objectiu. Així, l’espai MolletHub serà el centre de referència des d’on es gestionaran les formacions i els assessoraments.

L’acord inclou formacions, però també accés a dominis .cat per a pàgines web de nous negocis i d’empreses. Aquesta acció s’emmarca dins del mapa i pla formatiu elaborat pel Consell Econòmic i Social de Mollet presentat fa dues setmanes.

A causa del context actual, «és necessari conèixer les eines digitals al nostre abast tant per buscar feina com per iniciar el mateix negoci, o per avançar en la transformació digital de les empreses», assenyalen des de l’executiu local.

Notícies relacionades

 Per a això, els programes que desenvoluparan conjuntament seran: per fomentar la capacitació digital en identitat digital de la ciutadania i reflectir els coneixements en una web amb domini .cat; per a la capacitació digital del comerç local i facilitar la presència a la xarxa amb un domini .cat entre els petits negocis, i per a la capacitació digital dels emprenedors i facilitar la presència de projectes nous a la xarxa amb un domini .cat.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO