Emblema local

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet commemora el 30è aniversari

S’han preparat tres concerts, que es podran veure a través de la televisió comarcal Vallès Visió

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet commemora el 30è aniversari
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) celebra aquest 2021 el 30è aniversari. Es tracta d’un centre emblemàtic de Mollet pel qual, al llarg d’aquests anys, l’ajuntament «ha fet una aposta decidida per posar a l’abast dels ciutadans l’aprenentatge de la música i, posteriorment, també de la dansa», assenyalen.

Per commemorar aquest aniversari, s’han preparat tres concerts que es podran veure a través de la televisió comarcal Vallès Visió, i, posteriorment, al canal YouTube de l’‘Oci a Casa, gaudeix sense risc’ de l’Ajuntament de Mollet.

Vallès Visió emetrà els concerts els dissabtes 5, 12 i 19 de juny a les 22 h i les remissions sempre l’endemà, és a dir, els diumenges 6, 13 i 20 al matí.

Notícies relacionades

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut «agrair l’esforç i la confiança al llarg d’aquest temps, amb una especial menció a l’alumnat de l’escola, especialment aquest últim any, en què la pandèmia ens ha obligat a tots i a totes a reinventar-nos i adaptar-nos a una nova manera d’ensenyar i d’aprendre».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO