Videoart

‘L’habitació del farmacèutic’ de Mollet del Vallès arriba a la cinquena edició

L’entrada a la mostra audiovisual, amb un aforament limitat, és gratuïta en horari de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h

‘L’habitació del farmacèutic’ de Mollet del Vallès arriba a la cinquena edició
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir d’aquest 7 de maig, el Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), acull una nova edició de L’habitació del farmacèutic. Aquest any, a causa de la pandèmia, la mostra audiovisual, una selecció d’obres de totes les edicions anteriors, també serà online.

Així, a través d’aquesta mostra híbrida en línia i presencial, es podran visitar una selecció d’obres de les diferents edicions de projectes de videoart, curtmetratge, videoclips, videomàping, lliure creació, etc, i altres estaran visibles a la pàgina web de Joventut de Mollet.

Per a les visites presencials, l’entrada, amb aforament limitat, és gratuïta en horari de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h.

Cinquena edició

L’habitació del farmacèutic celebra aquest 2021 la cinquena edició. Va ser el juny de fa sis anys quan es va posar en marxa aquest projecte «a què volem donar continuïtat, perquè cada any es converteixi en un escenari per a noves propostes vinculades a la creació audiovisual des d’un sentit ampli i multidisciplinari», expliquen des de l’Ajuntament de Mollet.

El nom del projecte prové de la història de l’espai on es desenvolupa, el Centre Cultural La Marineta. L’habitació del farmacèutic de l’antic Hostal La Marinette va ser la casa provisional del farmacèutic de la ciutat. Aquí va elaborar els primers preparats mentre esperava poder-se traslladar a la farmàcia que havia comprat.

Notícies relacionades

Va ser un lloc de passada per ell i per a tots els hostes que ocupaven temporalment les cambres de La Marinette; un espai de transició entre les primeres experimentacions i les creacions de les fórmules magistrals que després comercialitzaria a la farmàcia.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Cine