Reconeixement internacional

El Museu Abelló de Mollet renova el segell de distinció turística Biosphere

És un compromís que adquireixen els establiments o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat de la destinació

El Museu Abelló de Mollet renova el segell de distinció turística Biosphere
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha entregat un any més el distintiu Biosphere, el qual reconeix les empreses i establiments que dissenyen «productes i serveis de turisme no agressiu» i que, a llarg termini, garanteixin l’equilibri entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental. Així, el Museu Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès ha renovat aquesta distinció turística, que ostenta des de l’any 2018.

Arran de la pandèmia, la tradicional trobada de Turisme Vallès per entregar els segells a tots els establiments i negocis compromesos, ha hagut de ser virtual. No obstant, el pallasso Tortell Poltrona, com a ambaixador comarcal, es va encarregar d’entregar personalment el distintiu en una visita que va fer el març al Museu Abelló.

Biosphere és un compromís que voluntàriament adquireixen els establiments, les empreses o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. «Per tant, es tracta d’un sistema internacional de turisme sostenible», assenyalen des de l’Ajuntament de Mollet.

Notícies relacionades

Per a la regidora de cultura, Mercè Pérez aquest distintiu «és un reconeixement internacional, molt important». «La nostra ciutat sempre ha apostat per la sostenibilitat, també en el turisme i la cultura, per això sempre hem treballat i treballarem per disfrutar d’un turisme responsable, que garanteixi els recursos per a l’ús i gaudi a llarg termini», ha asseverat Pérez.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO