Semipresencials

Més de 100 alumnes han iniciat cursos de Formació Ocupacional amb l’Ajuntament de Mollet

La majoria de participants es troben en situació d’atur i els altres estan en erto o amb contractes de poques hores

Més de 100 alumnes han iniciat cursos de Formació Ocupacional amb l’Ajuntament de Mollet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha iniciat set cursos semipresencials vinculats a la situació sanitària i que estan dirigits a persones en situació d’atur. «En total, estan previstos deu cursos dels quals es beneficiaran 150 alumnes», remarquen des de l’Ajuntament.

Del total dels 105 alumnes que estan fent cursos actualment, 93 estan en situació d’atur, set estan en erto i cinc es troben treballant amb contractes de poques hores.

Tot i que els diferents cursos s’ofereixen en modalitat semipresencial, des del consistori expliquen que «les sessions més pràctiques es realitzen presencialment». «Totes les sessions presencials compleixen les mesures de seguretat aprovades per les autoritats sanitàries en espais tancats, com portar la mascareta, ventilació i renovació de l’aire, així com mantenir la distància de seguretat», asseguren des de l’Ajuntament de Mollet.

Els cursos iniciats són els de: Auxiliar de comerç, Atenció sociosanitària en persones dependents, Activitats administratives en relació amb el client, Gestió de trucades de teleassistència, Alfabetització informàtica i internet i Activitats auxiliars de conservació i de millora de muntanya i Confecció i publicació de pàgines web.

Notícies relacionades

Una vegada finalitzades les formacions, al marge d’haver realitzat pràctiques en empreses, obtindran un certificat de professionalitat que els acredita per treballar en diferents llocs de treball.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO