Emprenedors

El MolletHub programa més d’una trentena d’accions formatives durant el segon trimestre de l’any

Les classes s’ofereixen en format ‘online’ i en directe a través del canal de YouTube ‘MolletHub TV’

El MolletHub programa més d’una trentena d’accions formatives durant el segon trimestre de l’any
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del 6 d’abril, l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a través de MolletHub, ha començat a oferir la nova programació trimestral d’accions formatives destinades a petites empreses, comerços, autònoms i persones emprenedores. Aquestes classes, més d’una trentena, s’ofereixen en format online i en directe a través del canal de YouTube MolletHub TV.

«La nova programació incorpora formacions dirigides a empreses de proximitat i emprenedors amb l’objectiu de donar resposta molt directa a les demandes i necessitats que s’han detectat en els últims mesos», defensen des del consistori.

A més, es comptarà amb la participació de persones emprenedores de Mollet que aportaran la seva experiència als assistents. També es faran TIPS, que són sessions de 30 minuts en les quals es donaran «consells clau als participants en temes concrets».

Una altra novetat és que s’oferiran sessions dividides en dues parts, deixant una setmana al mig «per donar temps a tenir un feedback dels participants i poder donar resposta real a les seves necessitats», assenyalen des de l’Ajuntament.

Inscripcions

Notícies relacionades

Totes les formacions i els continguts que es vagin generant es podran consultar al canal de YouTube MolletHub TV. Per a més informació sobre les sessions informatives, per aportar noves propostes o per a inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se presencialment al MolletHub, o fer-ho via correu electrònic, xarxes socials o telèfon.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO