Relleu en el càrrec

Salvador Rovirosa serà el nou Síndic Personer de Mollet

El ple municipal va aprovar aquest dilluns per unanimitat la proposta de nom del conegut farmacèutic, que substituirà Lluís Martínez

Salvador Rovirosa serà el nou Síndic Personer de Mollet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Salvador Rovirosa serà el nou Síndic Personer de Mollet. El conegut farmacèutic de la ciutat substituirà a Lluís Martínez, que fa uns dies va tancar la seva etapa com l’equivalent local al Síndic de Greuges i actualment és el Síndic en funcions a l’espera que se celebri el ple extraordinari durant el qual Salvador Rovirosa prendrà possessió del càrrec.

«És una persona molt coneguda a la ciutat, en l’àmbit social, eportiu i comercial i podrà portar a terme la seva comesa amb escreix. Té un coneixement extens del que significa Mollet, amb tota la seva idiosincràsia», va assenyalar durant el ple de dilluns passat l’alcalde Josep Monràs.

La proposta de nomenament del nou Síndic es va aprovar per unanimitat. Oriol López, portaveu d’Ara Mollet Esquerra Més, va remarcar que Salvador Rovirosa té un tarannà positiu i farà molt bé el treball. Malgrat això, es va mostrar contrari al reglament actual del Síndic pel qual no es permet un mandat de més de cinc anys ni tenir una retribució.

Des de Mollet en Comú, Marina Escribano va mostrar la seva mà estesa per col·laborar amb el nou Síndic i el va emplaçar a afrontar els objectius que havia iniciat l’anterior Síndic.

Per la seva part, el portaveu de Junts per Mollet, Joan Daví, va valorar el nomenament de Salvador Rovirosa com una gran proposta perquè «és una persona que ha treballat molt per la ciutat i gràcies al seu treball com a farmacèutic està acostumat a escoltar la gent».

Notícies relacionades

Salvdor Rovirosa serà el quart Síndic que té la ciutat des de la recuperació d’aquesta càrrec l’any 2003.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO