La policia de Mollet realitza 40 denúncies en un cap de setmana per incompliment de mesures Covid

  • Dues de les esmentades denúncies s’han produït en bars que estaven oberts fora de l’horari permès

  • En aquests moments, a l’Hospital de Mollet hi ha 18 persones ingressades per Covid i els casos a la ciutat s’han reduït a 62

fsm2

fsm2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha realitzat «més de 40 denúncies», afirma un comunicat de l’Ajuntament, aquest cap de setmana passat per incompliment de les mesures sanitàries imposades en el marc de la crisi de la Covid-19.

Dues de les esmentades denúncies s’han produït en bars que estaven oberts fora de l’horari permès, amb la persiana abaixada i amb clients al seu interior. Els dos establiments van ser denunciats per incomplir les mesures i els clients per no portar mascareta ni guardar distància, entre d’altres.

Així mateix, divendres passat 19 de febrer, a les 20.00 h, es va realitzar una intervenció policial en el pàrquing del camp de futbol Germans Gonzalvo. El dispositiu es va tancar amb vuit vehicles registrats, 17 persones identificades, tres actes aixecades per tinença d’estupefaents i vuit per no portar la mascareta.

Indicadors a la baixa

Més enllà de les actuacions policials, el consistori vallesà constata com «els indicadors continuen baixant a la ciutat i es manté un ritme estable de vacunacions», tal com l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va afirmar en la reunió de seguiment de la situació d’aquest dilluns.

L’índex de rebrot a la ciutat se situa en 238 punts, 135 menys que la setmana passada, i la velocitat de transmissió baixa fins a 0,87. Els casos detectats s’han reduït fins a 62 i, en aquests moments, a l’Hospital de Mollet hi ha 18 persones ingressades per Covid.

Notícies relacionades

A Mollet ja s’han vacunat 1.985 persones en primera dosi i 1.063 en segona. Actualment, el cos policial es troba en procés de vacunació i, a data d’avui, ja hi ha una tercera part de la plantilla vacunada en primera dosi. En aquests moments hi ha sis grups escolars confinats amb 154 persones confinades i 11 positius.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments