Esport en pandèmia

Mollet reprèn el programa esportiu per a la població adulta i de la tercera edat de la ciutat

  • Les classes ‘online’ han sigut precedides d’un assessorament informàtic individualitzat

  • Alguns cursos també es fan de forma presencial al pavelló de Riera Seca i al de Plana Lledó

Mollet reprèn el programa esportiu per a la població adulta i de la tercera edat de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja han començat les activitats del programa esportiu ‘Mou-te!’ de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), tant de manera presencial com ‘online’. Aquest programa de l’Ajuntament de Mollet es dirigeix a la població adulta i de la tercera edat del municipi, amb una sèrie de propostes dirigides a «potenciar l’activitat física i esportiva així com els hàbits de vida saludables».

Aquest any, a causa de l’actual situació de pandèmia, el consistori ha adaptat el format del programa per «no deixar de continuar potenciant que la població adulta i gent gran de Mollet tingui un any més l’oportunitat de fer activitat física». En aquest sentit, les classes ‘online’ han sigut precedides d’un assessorament informàtic individualitzat que ha contribuït que «els cursos hagin començat satisfactòriament i amb una molt bona resposta», segons apunten des de l’ajuntament.

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha expressat que «malgrat les circumstàncies difícils i complexes per a les quals estem passant tothom, des de l’ajuntament hem tingut clar que calia buscar fórmules imaginatives per continuar potenciant l’activitat física i la salut».

Notícies relacionades

D’altra banda, alguns cursos també es fan de forma presencial, preferentment en horari de tarda, al pavelló de Riera Seca i al de Plana Lledó «seguint totes les mesures de prevenció i higiene establertes per les autoritats sanitàries», afirmen des de l’ajuntament.

Més notícies deMollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA