CITA TECNOLÒGICA

El Mobile World Congress 2018 tanca amb 107.000 assistents

L'edició de l'any que ve se celebrarà a Barcelona del 25 al 28 de febrer del 2019

mobile

mobile

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Mobile World Congress 2018 ha tancat aquest dijous una nova edició amb 107.000 assistents. L'any passat, la fira de tecnologia mòbil va rebre 108.000 congressistes, i la GSMA, organitzadora de la fira, preveia per a l'edició d'aquest any repetir la mateixa xifra, però finalment s'ha quedat a les portes d'aconseguir el seu objectiu.

"Hem tingut un altre Mobile World Congress de gran èxit", ha assegurat John Hoffman, conseller delegat de la GSMA. "Estem satisfets amb la quantitat d'assistents amb alts càrrecs, en particular amb la quantitat de consellers delegats, així com amb l'assistència regular de ministres i reguladors del governs. No obstant, no ens centrem necessàriament a tenir l'esdeveniment més important: lluitem contínuament per convocar l'audiència adequada i oferir una experiència d'alta qualitat en tots els aspectes de l'esdeveniment, les conferències, la zona d'expositors i molts altres programes i esdeveniments al Mobile World Congres", ha afegit.

"En nom de la GSMA, m'agradaria agrair a tots els nostres assistents, expositors, patrocinadors i socis que s'han reunit per fer que l'edició del 2018 del Mobile World Congress sigui una de les més exitoses de la història", ha conclòs Hoffman, que ha rematat: "Només lamento que no poguéssim preparar el típic bell clima de Barcelona per a l'esdeveniment d'aquest any".

Contracte

No ha sigut una edició normal del congrés, ja que l'inici va estar marcat pel to polític derivat de la tensió entre la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el Govern de Madrid, a més del missatge que el congrés podia canviar de seu els pròxims anys, malgrat que la GSMA té contracte fins al 2023 amb Barcelona per celebrar la fira a Catalunya.

Notícies relacionades

Pel que fa a contingut, l'edició d'aquest any ha estat marcada per la presentació de terminals, entre els quals ha destacat l'S9 de Samsung i la multitud de mòbils baratsmòbils barats, i pels avanços en el 5G, matèria en què Barcelona busca ser protagonista.

La GSMA ha confirmat també, com ha avançat aquest diari, que l'edició del 2019 d'aquest congrés tecnològic se celebrarà a Barcelona entre el 25 i el 28 de febrer del 2019.