Èxit del Mobile World Congress

El Gremi d’Hotels confirma Barcelona com a «destinació de negocis segura i preparada»

  • El director general de l’organització assenyala que l’MWC ha demostrat al món que «la capacitat i l’atractiu de Barcelona com a seu de grans esdeveniments està intacta malgrat l’aturada provocada per la crisi sanitària»

El Gremi d’Hotels confirma Barcelona com a «destinació de negocis segura i preparada»

Efe / Quique García

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha qualificat aquest dijous d’«èxit organitzatiu sense matisos» l’edició d’aquest any del Mobile World Congress (MWC), que ha confirmat la capital catalana com «una destinació de negocis segura i preparada» internacionalment, segons recull Efe.

En un comunicat, el director general d’aquesta organització, Manel Casals, ha destacat l’esforç que s’ha fet des de diferents àmbits per celebrar l’esdeveniment i ha reivindicat la traça de Barcelona com a ciutat de congressos.

Segons el seu parer, durant aquests últims quatre dies el Mobile ha mostrat al món que «la capacitat i l’atractiu de Barcelona com a seu de grans esdeveniments està intacta malgrat l’aturada provocada per la crisi sanitària».

«Sense cap tipus de dubtes, s’ha demostrat i confirmat en àmbit internacional que Barcelona és una destinació de negocis segura i preparada. El turisme de negocis és essencial i estratègic per a Barcelona», ha remarcat Casals.

Més esdeveniments a la ciutat

L’èxit del Mobile ha d’animar, al seu judici, els sectors econòmics de Barcelona a treballar per «potenciar» la celebració de més esdeveniments a la ciutat «en les pròximes setmanes i mesos», malgrat l’entorn encara pandèmic.

Notícies relacionades

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha agraït directament a la patronal GSMA, l’organitzadora de l’esdeveniment, «la seva confiança incondicional en la ciutat» i «la seva capacitat d’acollir i organitzar, de manera totalment segura, aquest esdeveniment internacional».

També ha posat en relleu «el rigor, la responsabilitat i el bon treball conjunt que han fet les entitats implicades, públiques i privades».

Temes:

Hotels