Patrocina:

MOBILE WORLD CONGRES 2015

Huawei llançarà un rellotge intel·ligent de disseny clàssic i circular

La firma xinesa també presenta uns auriculars i una polsera 'wearable'

El nou Huawei Watch.

El nou Huawei Watch.

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

Huawei ha passat de fabricar mòbils barats a fer productes d'alta gamma. La firma xinesa, una de les que més aposta pel Mobile World Congress, ha presentat en la jornada prèvia a l'inici de la fira la seva aposta pels dispositius 'wearables' (portables): un rellotge, una polsera i uns auriculars.

La seva gran novetat ha sigut el Huawei Watch, el primer rellotge intel·ligent de la firma. El rellotge sorprèn pel seu disseny clàssic i rodó -d'acer-, que en paraules de Richard Yu, conseller delegat de la unitat de consum de Huawei, busca "resposta a les necessitats dels consumidors de tot el món, que demanaven un rellotge intel·ligent i de disseny atemporal".

El Huawei Watch incorpora sensor del ritme cardíac 6-Axis, micròfon integrat i sensor baromètric que detecta automàticament i monitoritza, a temps real, si l'usuari està caminant, corrent, anant en bicicleta o dormint. Desenvolupat per Android Wear, és compatible amb smartphones que incorporin Android 4.3 o més i permet, de la manera més fàcil i còmoda, rebre SMS, emails, inclou calendari i permet app i notificacions de trucada. La seva pantalla, amb diàmetre d'1,4 polzades i resolució de 400 x 400 píxels, té una densitat de píxels de 286 ppi. 

La firma no va anunciar el seu preu ni data exacta de llançament, encara que sí que sortirà "a mitjans d'any". Es llançarà en tres models (negre, plata i daurat) i les seves corretges són intercanviables.

Polsera i auriculars

Notícies relacionades

La firma xinesa també ha revelat a Barcelona la polsera TalkBand B2, que millora el seu disseny amb una pantalla tàctil, doble micròfon, sensor de 6 axis. És compatible amb Android o iOS 7, i es posarà a la venda en tres colors: negre, platejat i daurat. El seu preu de venda recomanat de la versió de cuir és de 199 euros, mentre la versió de poliuretà termoplàstic és de 169 euros.

Huawei també ha presentat TalkBand N1, uns auriculars Bluetooth de gran qualitat per a amants de l'esport i la música. Tenen 4 Gb de memòria interna, i es poden connectar amb el mòbil per respondre a trucades. A més, monitoritzen l'activitat física del que els porta. Estarà disponible en tres colors diferents: plata, gris i vermell. El preu de venda recomanat és de 119 euros.