Patrocina:

MOBILE WORLD CONGRESS 2015

HTC presenta el One M9 amb una càmera millorada de 20 megapíxels

La marca llançarà així mateix una polsera intel·ligent i un casc de realitat virtual

El HTC One M9.

El HTC One M9.

1
Es llegeix en minuts
PILAR ENÉRIZ / BARCELONA

La companyia taiwanesa HTC ha presentat en el Mobile World Congress 2015 que se celebra aquests dies a Barcelona un dels terminals que més interès ha despertat, es tracta del One M9 que,  encara que mostra una estètica molt similar a la del model anterior, l'M8, afegeix millores com més potència  i una càmera principal de 20 megapíxels.

Davant els models anteriors de la marca, la millora del sistema de  cambres és destacable ja que la principal disposa de 20 megapíxels (coberta de safir) amb flaix LED doble i gravació de vídeo en 4K, mentre que  la secundària té un  sensor de 4 megapíxels amb tecnologia Ultrapíxel (f2.0, 26,8 mm i gravació de vídeo 1080p) especialment pensada per a selfies de qualitat, fins i tot en poc favorables condicions de llum.

El terminal compta amb una pantalla  de 5 polzades (resolució 1080p) i panell SuperLCD. Al seu interior corre un processador Snapdragon 810 (4 x 2GHz + 4 x 1.5GHz) amb 3 GB de memòria RAM. La capacitat interna part dels 32 GB i hi haurà una versió de 64 GB que es podrà ampliar amb targetes microSD de fins a 128 GB.

La marca ha dotat l'M9 de  la interfície de HTC Sense 7 (sistema operatiu Android 5.0)  i un nou sistema de connectivitat denominat HTC Connect, per enllaçar de manera senzilla amb televisors o altres dispositius  per reproduir continguts de forma remota. Compta amb una bateria  de 2840 mAh que li proporciona autonomia d'un dia, a més de capacitat de càrrega ràpida, que ofereix amb mitja hora de connexió a la xarxa la meitat de la càrrega total.

Està previst que el nou smartphone arribi al mercat a mitjans del mes de març en diferents colors: daurat, alumini, rosa i plata.

POLSERA I ULLERES

Notícies relacionades

Altres novetats de la marca en MWC2015 és la  HTC Grip una polsera intel·ligent dissenyada en col·laboració amb  Under Armour que  té una pantalla corbada monocromàtica sensible al tacte. És resistent a l'aigua.

El casc de realitat virtual Vive, creat en col·laboració amb Valve; es llançarà previsiblement la tardor que ve. Permet crear entorns envolvents de la mida d'una habitació.