Anar al contingut

Col·labora:

COMUNICACIONS

L'AMB reforça l'oferta de transport públic per Nadal

El Nitbus funcionarà amb normalitat durant les festes a ciutats com L'Hospitalet, Gavà, Sant Boi o Cornellà

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Per facilitar els desplaçaments durant les festes de Nadal, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) reforçarà alguns dels serveis de transport públic, amb la finalitat de garantir una mobilitat fluida a tota la metròpolis. L'AMB també recorda que segueixen funcionant de manera regular el servei de Nitbus i d'Aerobús, dos serveis amb molta demanda d'usuaris durant aquestes dates.
  
 Entre els serveis que intensificaran el seu funcionament, destaquen les línies d'autobús metropolità L12 i L14, que connecten Hospitalet de Llobregat i Barcelona i que, durant aquestes dates de Nadal, amplien la freqüència de pas i el recorregut els diumenges i festius fins a Maria Cristina i el centre comercial Illa Diagonal. Durant la resta de l'any, el servei de diumenges i festius es limitava al tram entre L'Hospitalet i Collblanc.

EL METRO, LA MILLOR OPCIÓ

Així mateix, el metro serà una vegada més l'opció més recomanable per evitar la congestió associada a les dates nadalenques. Els dies laborables es mantindrà una oferta similar a l'habitual d'hivern, la qual cosa proporciona capacitat de transport adequada, tant en hora punta com a la resta de franges horàries. Com és habitual, la nit de Cap d'Any, la que va del dissabte 31 de desembre al diumenge 1 de gener, el metro donarà servei de manera continuada. 
  
 Pel que fa als desplaçaments nocturns, l'AMB també reforça, entre Nadal i Reis, el servei de Nitbus N16 i N17 de connexió amb l'aeroport, amb un vehicle cada 10 minuts a cada terminal.

NITBUS

L'organisme metropolità també recorda que la resta de línies de Nitbus funcionaran, com és habitual, durant totes aquestes festes, des de les 22.30 h, amb un autobús cada 20 minuts, als municipis de Badalona, ​​Barcelona, ​​Castelldefels, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L' Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i Viladecans.
  
 De la mateixa manera, donat que durant el període nadalenc augmenten considerablement els desplaçaments fins a l'aeroport, l'AMB recorda que l'Aerobús ofereix el seu servei de manera regular des de les 05:00 h fins a la 1.00 h, amb un autobús cada 5 minuts, que para a la plaça Espanya, a Gran Via amb Urgell i a la plaça Universitat. A més, les línies d'autobús diürnes 46, L77, L99 i PR1, i les nocturnes, N16 i N17, també porten a l'aeroport.

0 Comentaris
cargando