Anar al contingut

Col·labora:

Les platges metropolitanes milloren la seva nota aquesta temporada

La puntuació per part dels usuaris arriba al 7,8, superant el seu rècord anterior de 7,3

Les platges segueixen sent l'espai d'oci més freqüentat de la metròpolis, superant els 10 milions d'usuaris aquesta temporada

EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'AMB ha presentat els resultats de l'estudi d'ocupació i satisfacció dels usuaris de platges, una enquesta bianual que certifica quin nivell d'afluència han tingut les platges dels 8 municipis costaners metropolitans, així com la satisfacció dels seus usuaris pel que fa a aquests espais, des de la facilitat d'accés fins a les instal·lacions. 

L'estudi s'ha presentat en una reunió amb més de 50 representants dels ajuntaments metropolitans, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, ​​el Govern central i d'altres institucions, organismes i empreses. 

RÈCORD D'AFLUÈNCIA

Durant la temporada d'estiu 2016, les platges metropolitanes han rebut 10.429.307 de visitants, el que suposa un augment d'1.873.374 persones respecte del 2014, moment de la darrera enquesta, el que suposa un 22% més d'usuaris.

Cal tenir en compte que la temporada de 2014 va estar protagonitzada pel mal temps i les pluges, a diferència d'aquest any. No obstant, una millor valoració de les platges per part dels usuaris demostra que, meteorologia a part, aquests espais metropolitans cada vegada són l'elecció de més ciutadans, tant locals com de fora, per passar el seu estiu, gràcies a una creixent oferta de serveis i equipaments. 

UNES PLATGES DE NOTABLE

Els usuaris han donat a les platges una puntuació global de 7,8 sobre 10, de nou un rècord absolut, i un important increment des del 2014, en el que la nota era de 7,2. A més, l'índex de satisfacció també ha crescut, situant-se en un 110%. 
  
 De la mateixa manera que la puntuació global de les platges el 2016 és la més alta fins la data, també ho són totes les puntuacions de les diferents variables proposades als entrevistats.
  
 L'accés a la platja (si està ben comunicada) és l'ítem més ben valorat, amb un 8,3. L'AMB treballa, des de fa anys, per adequar la seva oferta de transport públic i de vies pedalejables, de manera que tots puguin arribar amb facilitat a cadascuna de les platges metropolitanes en autobús i bicicleta, mitjans de transport que, a més, contribueixen a la sostenibilitat.

0 Comentaris
cargando