RELACIONS VIP

Les amigues de l'ànima de Rosalía

La cantant compta amb una llarga llista de famosíssimes 'best friends forever (BFF)'

zentauroepp51740582 rosalia y sus amigas200115105611

zentauroepp51740582 rosalia y sus amigas200115105611

6
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

Si Taylor Swift capitanejava la colla d’amigues més famoses de l’‘star system’, Rosalía trepitja fort per arrabassar-li aquest títol. Aquestes són algunes de les seves noves amigues de l’ànima:

LAUREN JÁUREGUI

Les dues cantants van assistir juntes a Los Angeles a l’última entrega dels premis Billboard Women in Music. La mateixa Lauren Jáuregui va ser l’encarregada d’entregar el guardó de millor estrella emergent a la seva amiga. Ho va fer amb un discurs ple d’emoció que no va deixar lloc a dubtes sobre la seva bona sintonia. Tan estret és el seu vincle que fa unes setmanes hi va haver rumors d’una possible relació sentimental entre la cantant nord-americana i Rosalía, i les protagonistes d’aquest suposat embolic van aprofitar-ho i van despistar a cop de flirteig cibernètic que no va passar inadvertit a les fans. Mentre la cantant espanyola va publicar un enigmàtic missatge a les seves xarxes socials («Si sé, y tu también y nadie mássss») acompanyat per emoticones del calibre d’un anell de diamants, un cor vermell i un arbre de Nadal, Jáuregui va afirmar que es casaria sense dubtar amb Rosalía. 

DUA LIPA

Dua Lipa és una de les BFF més fidels de Rosalía. La seva relació es remunta a l’any 2018, quan la britànica va confessar la seva admiració per la intèrpret de ‘Malamente’ via xarxes socials i, de passada, va promocionar la seva música davant de milions de seguidors internacionals. Un xut de notorietat que li va anar de primera i que, segurament, ha contribuït a forjar aquesta sòlida amistat. Des d’aleshores, totes dues han coincidit en saraus musicals, compartit ‘looks’ (en termes d’amistat, això significa molt) i han assistit als seus respectius concerts. Tampoc dubten a posar juntes i fer declaracions públiques que reiteren a so de bombo i platerets el seu respectiu recolzament incondicional: «Estic tan orgullosa de tu, amor. Ahir a la nit vas arrasar sobre l’escenari. Em fa tan feliç veure’t conquistar el món», va escriure Dua Lipa a Instagram després d’una actuació de la seva ‘compi’. Aquesta li va contestar ‘ipso facto’: «T'estimo, Dua. Em vaig posar tan contenta quan et vaig veure ahir. Anem cap al futur, reina». 

HUNTER SCHAFER

A més de poder presumir d’haver-se fet un lloc entre la flor i nata internacional a base de ‘selfies’ amb celebritats de tots els països i àmbits artístics, compartir aquestes fotos és, per a Rosalía, una excel·lent via de promoció entre potencials noves comunitats de fans. Fa unes setmanes, per exemple, va posar al costat de la jove actriu Hunter Schafer, protagonista de l’exitosa sèrie de HBO ‘Euphoria’, que s’ha convertit en una icona del col·lectiu LGTBI+ i, en especial, del trans. El seu posat ha desencadenat la bogeria entre els fans: en 24 hores la foto acumulava ja més d’un milió de ‘likes’ a Instagram. Com demostren les seves respectives interaccions via els seus perfils socials i unes fotos captades la tardor passada quan passejaven juntes per la meca del cine, han congeniat fa ja uns mesos. Com a anècdota, ‘Malamente’ sona en un episodi d’‘Euphoria’, en una escena en la qual el personatge de Rue (interpretat per Zendaya Coleman) pensa en el de Jules (Hunter Schafer). Rosalía ja s’ha declarat fan de la sèrie. 

ARCA

FERRAN SENDRA

La ‘dj’ veneçolana Arca (pseudònim d’Alejandra Ghersi) és una més en la colla de ‘besties’ de la intèrpret de ‘Con altura’. De fet, Rosalía va delectar els seus seguidors amb fotos de la seva nit a la festa PREP+ de caràcter ‘queer’, organitzada per Frank Ocean a Nova York. No va dubtar a qualificar-la com la «millor ‘party’ de la seva vida». També ha explicat en diferents entrevistes a mitjans nord-americans que totes dues han treballat juntes a l’estudi i que esperen poder coproduir temes en un futur no gaire llunyà. Una altra prova de la seva amistat i ‘match’ musical és que la de Sant Esteve Sesrovires va utilitzar la veu d’Arca per al començament de la seva actuació a la gala dels Grammy Llatins del 2019. No hi ha dubte que Rosalía sap fer-se amb la gent adequada, ja que Arca és una de les artistes més influents del panorama electrònic i experimental actual i ha col·laborat amb personalitats de la talla de Björk, Kanye West, Kelela i FKA Twigs. Sens dubte, un bon contacte.

GIGI HADID

Rosalía també ha conquistat una de les models més famoses de l’actualitat. Com ja és costum amb les seves millors amigues, la ‘top’ Gigi Hadid va assistir amb la seva germana, Bella, a diversos concerts promocionals del seu primer àlbum, ‘El mal querer’, a l’altre costat de l’Atlàntic i n’ha compartit diversos moments a les seves xarxes socials, on atresora milions de seguidors. Tot això acompanyat amb infinitat de floretes incloses: «superestrella» i «àngel», entre d’altres. És tal l’admiració que sent la supermodel per la cantant (va arribar a revelar als seus admiradors que la seva cançó favorita és ‘De aquí no sales’) que no va dubtar a saludar-la efusivament quan es van retrobar en l’última edició dels guardons MTV Video Music Awards del 2019, que van tenir lloc en la Gran Poma l’estiu passat. Fins i tot es va atrevir a fer-li un petó a la mà al ‘photocall’ perquè la resta del món s’assabentés de la seva absoluta devoció. 

KYLIE JENNER

Cap amistat ha sorprès i causat tant furor com la seva amb Kylie Jenner. La petita del ‘clan Kardashian’ va publicar temps enrere una foto compartint ‘look’, actitud i còctels mimosa, amb aquest peu de foto en castellà: «Mare meva, Rosalía». La xarxa va cremar a base de ‘likes’. Però és que diumenge passat hi van tornar. Van compartir una fotografia ajagudes en un sofà i amb l’emoticona d’un anell. La catalana va escriure: «He dit que sí».  Jenner va apuntar: «Està agafada». La ‘socialité’ i les seves famoses germanes són fans absolutes de Rosalía. Una de les proves de l’efecte ‘groupie’ és que la nord-americana no ha dubtat a copiar en més d’una ocasió el ‘look’ de Rosalía. Per si fos poc, el Nadal passat, la cantant va compartir en les seves històries d’Instagram els regals que va rebre per part de la multimilionària: cosmètica, roba i accessoris diversos de la firma de Jenner. A més de compartir passió per la manicura extrema i els ‘looks’ provocatius, compartir una mica de publicitat sempre ve bé.

CAMILA CABELLO

Notícies relacionades

Vet aquí una amistat entre dues de les dones més cotitzades de la indústria musical que ha donat molt de si a cops de mems d’internet. Rosalía i Camila Cabello xiuxiuejant en plena actuació de Taylor Swift en l’obertura dels premis MTV Video Music Awards del 2019, en què semblen haver estat totes les íntimes de Rosalía. No hi ha cap pista sobre el que estaven comentant, però aquest moment ha donat fe que tenen molta complicitat i ha passat a la posteritat amb molt humor. La resta del temps el van dedicar a ballar i cantar, com a bones col·legues que són.

N’HI HA MÉS...

Més enllà de la seva colla de BFF famoses, la llista de celebritats que volen deixar-se veure amb Rosalía no té final. Els músics James Blake, J. Balvin i El Guincho han firmat col·laboracions amb la reina del tra tra. Pedro Almodóvar li va oferir un petit paper a la seva última pel·lícula, ‘Dolor y gloria’. Antonio Banderas, que va ser l’encarregat d’entregar-li el Premi de les Arts Escèniques que porta el seu nom, li va dedicar un sentit discurs en el qual va afirmar que és «una dona fulgurant, intel·ligent i apassionada», que no només és «present sinó futur de les arts escèniques» nacionals. Una de les últimes en compartir el seu moment de glòria al costat de la intèrpret d’‘El mal querer’ ha sigut Ada Colau. L’alcaldessa de Barcelona no només va lloar el paper de l’artista per a la projecció de Barcelona, sinó que també va posar al seu costat al camerino del concert que va oferir a la capital catalana el mes de desembre passat. Altres polítics també s’han afegit al moviment. Mentre Pedro Sánchez la va felicitar públicament pel seu èxit artístic, Barack Obama en persona va confessar tenir la cantant en la seva llista de Spotify. 

Temes:

Gigi Hadid