Valeriia Karaman: així és la model que fa de sirena a 'El faro'

zentauroepp51509314 valeriia karaman instagram191227140510

zentauroepp51509314 valeriia karaman instagram191227140510

2
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Com a tantes models internacionals, fins i tot després d’anys treballant per a les millors firmes, l’autèntic reconeixement mundial li ha arribat a Valeriia Karaman després de fer el salt a la gran pantalla. Ho ha fet de la mà de Robert Pattinson, l’excèntric protagonista masculí de la pel·lícula de terror en blanc i negre ‘El faro’, del director Robert Eggers, que suposa per a ella el debut al cine i el trànsit a una lliga superior.

La model fa de sirena a la pel·lícula ‘El faro’, protagonzada per Robert Pattinson i dirigida per Robert Eggers

Karaman, de 25 anys, va començar a treballar fa gairebé una dècada a la seva Moldàvia natal. La model va ser descoberta pràcticament per casualitat gràcies al seu perfil a la xarxa social VKontakte, la versió russa de Facebook, i a partir d’aquell moment va començar la seva dedicació professional al món de la moda, deixant el seu rostre per a campanyes de firmes internacionals com ara Emporio Armani i posant per a revistes de moda com ara ‘Vogue’.

Després de fer els seus primers passos a nivell mundial, a Valeriia la va fitxar l’agència de models francesa Premium i va protagonitzar una sèrie de vídeos promocionals de la marca Diesel.

Valeriia Karaman, a la pel·lícula ‘El faro’, de Robert Eggers.

Notícies relacionades

La model, que manté sota estricte forrellat detalls de la seva vida com les seves relacions afectives i familiars, sí que ha explicat en canvi que, com tantes altres nenes i adolescents, va ser ridiculitzada pel seu físic en els seus anys d’institut. Ironies de la vida, el primer vídeo que va protagonitzar per a Diesel, el gener del 2018 i titulat ‘Keep world flawed’, promou precisament la individualitat i la bellesa no estàndard. Semblava, realment, un treball pensat per a ella i per a la seva manera de sentir. Després d’aquesta primera campanya, la segona, ‘Go with the flow’, emfatitzava la necessitat d’acceptar els defectes.

Apassionada dels viatges (els que no li toca fer per motius laborals) i els anells, la model llueix dos tatuatges: un drac a l’espatlla i una sirena medieval a la cintura. Precisament una sirena és el personatge que interpreta a ‘El faro’, en què també intervé Willem Dafoe. A més, l’art és la seva segona professió. Al marge d’un perfil a Instagram on els seus gairebé 60.000 seguidors estan al dia de la seva carrera i la seva vida personal, Valeriia en té un altre més reduït, on exposa les seves obres d’art, que també es poden comprar ‘online’ en una pàgina web.

Temes:

Moda Models