Deu coses que cal saber de Cristina Pedroche

zentauroepp51411296 mas periodico pedroche por tassies191219175823

zentauroepp51411296 mas periodico pedroche por tassies191219175823

3
Es llegeix en minuts
Ramón de España
Ramón de España

Periodista

ver +

S’acosta la Nit de Cap d’Any i la presentadora, com fa cada any, ja ha començat a crear expectació sobre el vestit que durà per fer les campanades. El poc que ha dit fins ara a propòsit de l’esperat vestuari és que «és molt guai» i que «té moltíssimes modes de moltíssims arts». 

A continuació, desgranem una desena d’aspectes de la seva vida i trajectòria.

1. Està molt bona

Aquest és un dels pocs temes de l’actualitat sobre el qual els espanyols mostren una unanimitat insòlita. Si ets un home i surt per la tele Cristina Pedroche Navas (Madrid, 1981), te n’adones immediatament del seu atractiu. Si ets una dona, també et pots apuntar a un dels dos apartats següents.  

2. És una dona objecte

Ho diuen les seves detractores, que l’acusen d’exhibicionisme i d’estar sempre pendent de la mirada masculina. Pedroche practica una eficaç ambigüitat sobre això, que arriba al seu cim anual la Nit de Cap d’Any, quan surt per televisió mig despullada, amb vestits lleugers i transparents i passant més fred que un tonto: ser sexi sempre és molt cansat i pots agafar la grip.

3. Defensa que és una icona feminista

Afirma que ella no vol provocar ningú, que es vesteix com li dona la gana i que això és una clara mostra d’apoderament femení. Acceptem pop com a animal de companyia pel que ens hi va, tot i que cert feminisme està d’acord amb ella: de la mateixa manera que la bellesa està en els ulls de qui mira, la luxúria també.

4. Es mostra simpàtica i pròxima

L’indubtable atractiu de la senyoreta Pedroche té un component irresistible: la normalitat. Lluny d’aquestes dives que semblen inaccessibles, ella és una noia de barri, la proverbial veïneta del davant que crida l’atenció fins i tot amb texans, samarreta de tirants i xancletes. Projecta una simpatia innegable i no presumeix de res. Aconsegueix que la gent cregui que qualsevol se la pot lligar, cosa que és més falsa que un bitllet de tres euros, és clar.

5. Té estudis universitaris

Pedroche és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i diplomada en Turisme per la Universitat Rei Joan Carles. No és biòloga com Ana García Obregón, però la noia ha passat per la universitat. No totes les ‘celebrities’ de la televisió poden dir el mateix. 

6. És actriu, però treballa poc

Tot i que el seu hàbitat natural és la televisió, on té un contracte molt substanciós amb Antena 3, Cristina Pedroche practica la interpretació de manera esporàdica, com va fer en dos capítols de la sèrie ‘Águila Roja’ i en el llargmetratge de Santiago Segura ‘Sin rodeos’.  

7. Està casada amb un amant dels fogons

L’home que va portar a l’altar la nostra veïneta del davant és Dabiz Muñoz, un cuiner famós d’aspecte alternatiu –s’assembla a Robert de Niro a ‘Taxi driver’, quan perd l’oremus del tot– que, aparentment, la fa extraordinàriament feliç. Viatgen per tot el món i es fan moltes ‘selfies’ per penjar a les xarxes socials. 

8. És una peça de museu

Concretament, del Museu de Figures de Cera de Madrid, on la seva estàtua es va inaugurar el 15 de desembre passat. Millor ser una figura de cera que pintar els quadros que es marca la baronessa Thyssen, ¿no?

9. Va substituir un altre ‘sex symbol’

Notícies relacionades

Es va estrenar a la televisió el 2010, substituint Pilar Rubio –una altra veïneta del davant, sector ‘heavy metal’ futboler– en el programa ‘Sé lo que hicisteis...’ El 2013 es va passar a ‘Zapeando’ i va començar a desitjar-nos un bon any nou, en companyia del gran Chicote, un altre prestigiós cuiner, el 2014. Molts creuen que el seu company ideal per a la Nit de Cap d’Any seria el mític Ramón García –Ramontxu per als amics–, amb el seu sempitern somriure talòs i la seva capa de Casa Seseña.

10. Ens interpel·la

Ja ha dit que ens anem preparant per al vestidet que es pensa posar la Nit de Cap d’Any. Un altre revés per a l’Obregón, que ha vist com el posat estiuenc en biquini ha sigut substituït en l’inconscient col·lectiu dels espanyols per les esperades nueses de la Pedroche.