Raff Law: entre la moda, el cine... i Rita Ora

El fill de Jude Law i la cantant oficialitzen un idil·li que es va forjar en el rodatge d''Oliver Twist'

zentauroepp51227205 london  england   december 04   rita ora and rafferty law ar191211134507

zentauroepp51227205 london england december 04 rita ora and rafferty law ar191211134507 / Neil Mockford

2
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Diuen que té la mirada sensual del seu pare i el cert és que manté una increïble semblança física amb el Jude Law de fa un parell de dècades. Tot i que sembla que al seu fill gran,Rafferty, li agrada més la moda que el món de la interpretació, en què se sostenen tant la carrera de Jude com la de la seva exdona Sadie Frost. Als 23 anys,Raff ja en fa set que protagonitza campanyes publicitàries d’importantsfirmes i que puja a la passarel·la, on es va estrenar el 2015 amb DKNY a la Setmana de la Moda Masculina de Londres. Des d’aleshores ha treballat per a grans marques com Adidas, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Timberland o Dolce & Gabbana i ha sigut portada de diferents revistes de moda.

La seva estrena com a parella va ser, dies enrere, a la gala dels British Fashion Awards

Noi inquiet en l’aspecte artístic, des d’adolescent ja ha tingut el seu propi grup de música i l’oportunitat de treballar com a DJ. Amb una vocació clarament definida, va estudiar producció musical i enginyeria de so per acostar-se al terreny en què pretenia triomfar.

Raff Law, de petit, amb els seus pares i la seva segona germana, Iris.

«La música és una passió. La moda és una manera de fer que algú em conegui i que funcioni com una porta a la meva personalitat i la meva música», afirmava fa un parell d’anys en una entrevista, en què també confessava que els seus pares el van obligar a acabar els estudis elementals abans d’acceptar qualsevol oferta professional. No obstant, sembla que finalment aquesta porta al panorama internacional que tant buscava no l’ha obert l’objectiu d’una càmera, com ell pretenia, sinó Rita Ora (29), que mana a Instagram: té més de 15 milions i mig de seguidors. De tots els aparadors possibles, segurament aquest era un dels millors.

 

Ell vol dedicar-se a la música, però la seva carrera no s’acaba d’enlairar

Notícies relacionades

La nova parella es va conèixer durant el rodatge del ‘remake’ d’‘Oliver Twist’ (en què ell interpreta el paper protagonista, i a ella, el d’Artur Dodger en versió femenina i vestida de policia), cosa que l’ha situat en el centre de l’actualitat que tant anhelava. Els rumors que entre ells havia sorgit una cosa especial ja feia setmanes que circulaven i, lluny de deixar que es retroalimentessin les especulacions, van acudir agafats de la mà a la gala dels British Fashion Awards, només un mes després que ella trenqués amb el músic i productor musical Andrew Watt.

Com a músic, Raff Law amb prou feines ha publicat la cançó ‘Support Network’.

Rita, sis anys més gran, comparteix amb Raff la seva passió per la música. Ell ho intenta, però fins ara no ha arribat gaire més enllà de la publicació de ‘Support Network’ l’octubre del 2017. Lluny de fer-se un lloc en els mitjans per la seva feina en el panorama musical, va ocupar un lloc destacat a la premsa el setembre del 2018 quan va ser vist inhalant ‘hippy crack’, una droga química, durant el carnaval de Notting Hill. Els seus pares, Jude Law i Sadie Frost (productora i dissenyadora de moda, a més d’actriu), també es van conèixer durant el rodatge d’una pel·lícula, ‘Shopping’, el 1994. Es van casar tres anys després, després del naixement de Raff, i van ser pares de dos fills més abans de divorciar-se, el 2003.

Temes:

Jude Law