LES DETECTIVES MÉS FAMOSES

El 'qui és qui' de 'Los ángeles de Charlie' al llarg de 40 anys

zentauroepp51127667 mas periodico angeles de charlie191128165448

zentauroepp51127667 mas periodico angeles de charlie191128165448
zentauroepp51098244 tv series  charlies angels  usa 1976   1981  photo call with191128151129
zentauroepp51098477 tv series  charlies angels  usa 1976   1981  photo call with191128131213

/

3
Es llegeix en minuts

La sèrie ‘Los ángeles de Charlie’ es va estrenar el 1976 i va celebrar un apoderament per a cavallers que la nova pel·lícula es proposa esmenar. Cinc temporades i dues pel·lícules més tard, repassem el ‘qui és qui’ de les detectives privades més cèlebres dels últims 40 anys.

Kate Jackson, Farrah Fawcett i Jaclyn Smith, en la sèrie original.

‘Los ángeles de Charlie’ (sèrie de TV, 1976-1981)

Sabrina Duncan (Kate Jackson)

Era com la líder de les Àngels originals –a més de la més tossuda d’elles–, de manera que el de Jackson era el primer nom que apareixia a la capçalera. L’actriu va romandre en la sèrie durant tres temporades. Posteriorment va protagonitzar ficcions televisives com L’espantaocells i la senyora King.

Jill Munroe (Farrah Fawcett)

És el personatge més icònic de la sèrie en tota la seva història però, paradoxalment, només va estar-hi una temporada. Convertida en estrella gràcies al paper, Fawcett va fer una carrera considerable tant a la petita pantalla com a la gran, i va arribar a ser nominada al Globus d’Or i a l’Emmy.

Kelly Garrett (Jaclyn Smith)

És l’única de les Àngels originals que va romandre a la sèrie les cinc temporades; les seves habilitats incloïen ballar el tango i patinar. Smith va passar bona part dels 80 apareixent en telefilms, i a ‘Els àngels de Charlie: al límit’ (2003) va reprendre el seu paper més famós. Té un ‘cameo’ a la nova pel·lícula.

Lucy Liu, Cameron Diaz i Drew Barrymore, a la pel·lícula del 2000.

‘Els àngels de Charlie’ (2000) i ‘Els àngels de Charlie: al límit’ (2003)

Alex Munday (Lucy Liu)

Extremadament intel·ligent i especialista en informàtica i neurocirurgia. Liu va aconseguir el paper després de participar a ‘Ally McBeal’, i va suposar un pas de gegant en la seva carrera. En els últims anys l’actriu ha coprotagonitzat durant set temporades la sèrie ‘Elemental’, relectura de les desaventures de Holmes i Watson.

Natalie Cook (Cameron Diaz)

Experta no només en kung-fú i altres arts marcials, sinó també en el maneig de qualsevol vehicle amb rodes. Quan la primera pel·lícula va ser estrenada el 2000, Diaz ja era una estrella de Hollywood, i va continuar sent-ho durant més d’una dècada. Des d’‘Annie’ (2014), està allunyada de la pantalla.

Dylan Sanders (Drew Barrymore)

Era la membre més esbojarrada, temperamental i resolutiva del grup. Barrymore, també productora de les pel·lícules, ja era famosa des que va debutar al cine amb ‘E.T. L’extraterrestre’ (1982). Fins fa poc va protagonitzar la sèrie ‘Santa Clarita Diet’, i és productora executiva de la nova pel·lícula.

Naomi Scott, Kristen Stewart i Ella Balinska protagonitzen la nova pel·lícula.

‘Los ángeles de Charlie’ (2019)

Elena (Naomi Scott)

És una jove científica, graduada al MIT, que inicialment recorre a les àngels a la recerca d’ajuda i acaba formant part del grup. Scott es va donar a conèixer a ‘Power Rangers’ (2017), però el 2019 promet ser el seu any. Fa uns mesos va rebentar la taquilla a tot el món a bord del repartiment d’‘Aladdín’.

Sabina (Kristen Stewart)

És una rebel i un vers lliure, i no dubta a utilitzar els seus encants per guanyar-se la confiança d’homes perillosos. Després de convertir-se en ídol de masses gràcies a la saga ‘Crepúsculo’, Stewart ha erigit una prestigiosa filmografia en la qual destaquen títols com ‘Viaje a Sils Maria’ (2014) o ‘Café Society (2016).

Notícies relacionades

Jane (Ella Balinska)

Va ser una agent del servei d’intel·ligència britànic, i és la millor del grup en combat. També és l’única que experimenta una cosa semblant a un aventura durant la pel·lícula. Per Balinska, aquest és el paper més important de la seva carrera. És coneguda sobretot pel seu treball a la telesèrie ‘The Athena’.