Maddison Brown: la nova il·lusió de Liam Hemsworth

L'actriu australiana ha aconseguit que l'ex de Miley Cyrus oblidi la cantant

zentauroepp50399730 mas periodico madison brown instagram191016123343

zentauroepp50399730 mas periodico madison brown instagram191016123343

1
Es llegeix en minuts
Laia Zieger

L’agost passat, després de només vuit mesos de matrimoni, Miley Cyrus i Liam Hemsworth van trencar. Pel que sembla, va ser la cantant la que va arxivar el seu matrimoni amb el protagonista de ‘Els jocs de la fam’ i cunyat d’Elsa Pataky. Entre rumors de terceres persones –en plural– en el cas d’ella (se l’ha relacionat, des d’aleshores, amb l’‘influencer’ Kaitlynn Carter i amb l’artista Cody Simpson, ex de la model Gigi Hadid), mentre ell es refugiava, suposadament, amb el cor trencat a casa del seu germà, el també actor Chris Hemsworth. Però, fa uns dies, un nou capítol s’ha sumat al serial Cyrus-Hemsworth, que ja sembla durar més que el seu matrimoni. L’actor de 29 anys té una nova il·lusió. 

La notícia va saltar a les xarxes i a les portades de la premsa rosa després que l’actor fos sorprès passejant de la mà d’una rossa, a qui besava efusivament a Nova York. ¿Qui és la noia que ha tornat el somriure a Hemsworth? La incògnita va durar poc: Maddison Brown, 22 anys, australiana com l’actor i no del tot desconeguda –segurament ara el seu caixet pujarà gràcies a la seva relació amb Hemsworth–.

Notícies relacionades

Després de petits rols en sèries del seu país, el 2015 va formar part de l’elenc de ‘Strangerland’, una pel·lícula protagonitzada per Nicole Kidman i Joseph Fiennes. A continuació, va actuar en la popular sèrie australiana ‘The Kettering incident’, l’èxit de la qual li va permetre ser fitxada per assumir el paper de Kirby Andersen les últimes temporades del ‘remake’ de ‘Dinastía’ (Netflix).

També model

El seu currículum també inclou un apartat dedicat a la moda, ja que ha exercit de model per a Jason Wu i Marchesa, la prestigiosa marca de l’exdona de Harvey Weinstein, el productor de cine la interminable llista d’abusos sexuals del qual va impulsar el moviment MeToo. Ha posat així mateix per a l’edició australiana de ‘Vogue’. Tot això es pot descobrir en el seu perfil d’Instagram, on comparteix amb mig milió de seguidors els seus gustos i aficions, a més dels seus èxits professionals. Un estil de vida en què destaca el seu compromís amb causes socials i mediambientals.

Temes:

Miley Cyrus