GUAPOS I FAMOSOS

Anwar Hadid, de germà de les 'top' a nòvio de Dua Lipa

La superparella que el model i músic ha format amb la cantant britànica, coneguda ja com a 'Duanwar', arrossega milions de fans

zentauroepp50305591 new york  ny   october 02   singer dua lipa and anwar hadid 191010132504

zentauroepp50305591 new york ny october 02 singer dua lipa and anwar hadid 191010132504 / Raymond Hall

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Tenir dues germanes grans maniquins que t’obrin pas i un cognom conegut acostuma a ser més que suficient per fer-se un lloc en el món de la moda. I així, de manera còmoda i precoç, s’ha colat Anwar Hadid (20 anys) a les passarel·les, catapultat per Gigi i Bella. El seu nom significa ‘lluminós’ i algú va veure en ell prou brillantor per fer-lo desfilar amb només 16 anys per a Moschino al costat de les seves germanes. Aquell mateix any va ser portada de la revista ‘Teen Vogue’ (la versió per a adolescents de la reconeguda capçalera) i va firmar amb l’agència de models número 1 del sector, IMG Models, la mateixa que representa Gigi i Bella.

Des de l’esquerra, Anwar Hadid, la seva germana Gigi; la seva mare, Yolanda, i la seva altra germana, Bella. / GETTY IMAGES / MANNY CARABEL

Després d’estrenar-se al seu costat, aquell mateix any van arribar desfilades per a Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i la línia  Fenty Puma de Rihanna. Fora de les passarel·les, ha protagonitzat importants campanyes de publicitat per a Hugo Boss i Valentino (actualment és el rostre del seu nou perfum, Born in Roma).

Surf i tatuatges

Fill de l’agent immobiliari palestí Mohamed Hadid i de la model neerlandesa Yolanda Foster (casada en segones núpcies amb el productor musical canadenc David Foster), es va criar entre un ranxo de Santa Barbara i les platges de Malibú. D’aquí ve la seva lògica afició al surf, que l’apassiona tant com els pantalons de ‘skate’ folgats i els innombrables tatuatges que decoren el seu cos. «Tinc molts tatuatges rars que en algun moment van significar alguna cosa per a mi, però ara ja no», va reconèixer en una entrevista a ‘Vanity Fair’.

Ell té 2,7 
milions de
seguidors a
Instagram, però
la seva nòvia el
guanya de llarg,
amb 35 milions

Però si les seves germanes li van obrir les portes de la glòria, qui l’ha consagrat ha sigut la seva nova nòvia, l’estrella britànica del pop Dua Lipa (23), amiga de Gigi, de qui diuen que va fer d’alcavota. ‘Duanwar’, com els han batejat els seus fans, es deixen veure junts des del mes de juny passat, tot i que van oficialitzar la seva relació un mes més tard, a la plataforma a l’ús, Instagram, on ell té 2,7 milions seguidors i ella gairebé 35 milions. Tot i que ell viu a Los Angeles i ella a Londres, segons ‘The Sun’ ja comparteixen apartament a Nova York, on la cantant s’ha instal·lat preparant música per al seu pròxim disc. Les primeres fotos de la parella junta van ser al British Summer Time, un festival a Hyde Park, i fent surf a Malibú. Abans de Dua Lipa, Anwar va mantenir una relació d’un any i mig amb l’actriu Nicole Peltz, filla del multimilionari Nelson Peltz.

Àlbum de debut

Notícies relacionades

Però, Nicole és passat. Ara va boig per Dua. Tant com per haver-la acompanyat fins a l’estudi de manicura de Mei Kawajiri (a qui també acudeix Rosalía de tant en tant), per prestar-se al ‘nail art’ en tons neó o per tenyir-se de ros amb matisos rosa igual que va fer Dua (que al seu torn s’inspirava en el ‘dirty blonde’ de Bella Hadid).

Per conjuntar-se
amb la seva noia, s’
ha fet la
manicura
‘nail art’ de neó
i s’ha tenyit
de ros 

A més de la seva dedicació a la moda, Anwar ha provat sort en el món musical i l’abril passat va llançar al mercat ‘Bleach’, el seu àlbum debut. Tot i que francament sembla tenir més futur sobre la passarel·la que sobre l’escenari. I, tot i que no suposi cap risc per a la seva salut, el petit dels Hadid pateix, igual que la seva germana Bella i la seva mare, la malaltia de Lyme, causada per un bacteri que es transmet amb la picada d’una paparra.