¿On podràs veure els actors de 'Joc de trons'?

La vida potser no segueix per a molts personatges de la sèrie, però sí per als actors que els encarnen

zentauroepp48399868 mas periodico juego de tronos190530193049

zentauroepp48399868 mas periodico juego de tronos190530193049

3
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A espera de notícies sobre algun 'spin-off' que no sigui, com el que es prepara, preqüela llunyana, no veurem els personatges (supervivents) de ‘Joc de trons’ en molt temps. Potser mai. Però els seus actors tenen projectes. Aquí els repassem.

Emilia Clarke

L’antiga Dany té pendent d’estrena ‘Above suspicion’, un ‘thriller’ de Phillip Noyce sobre la història real del primer agent de l’FBI condemnat per assassinat. Una mica més lleuger sembla el seu següent projecte, ‘Last Christmas’, una comèdia romàntica coescrita per Emma Thompson i dirigida per Paul Feig (‘La boda de mi mejor amiga’) en la qual, presumptament, acabarem cantant cert tema de Wham!

Sophie Turner

Després d’interpretar-la a 'X-Men: Apocalipsis', tornarà a posar-se a la pell de la jove Jean Grey (i es col·locarà al centre del relat) a 'X-Men: Fénix Oscura’, sobre la qual hi ha certs dubtes: no s’està esforçant gaire en la seva promoció. El 7 de juny, o sigui, ja, sabrem la veritat. Després, Turner estrenarà un parell de pel·lícules molt més petites, el ‘thriller’ ‘Broken soldier' i el drama 'Heavy’.

Kit Harington

Després d’acabar el rodatge de ‘Joc de trons’, va coprotagonitzar un muntatge de l’obra ‘True West’ de Sam Shepard al West End londinenc. L’abril passat el vam poder veure com a amfitrió de 'Saturday night live'. Però no ha anunciat més projectes, potser perquè primer ha de superar alguns problemes. Segons 'Page Six’, ara mateix prova de superar els seus problemes d’estrès, cansament i alcohol en un centre de rehabilitació.

Maisie Williams

Com Sophie Turner, està involucrada en un ‘spin-off’ d’‘X-Men’ amb aparents problemes: la mil vegades retardada 'Los nuevos mutantes’, en què encarna la jove dona llop Rahne Sinclair, àlies Wolfsbane (Loba Venenosa a Espanya). A aquest pas, potser la veiem abans a ‘The owners’, el ‘thriller’ de robatoris que roda actualment. O, si som molt completistes, en la versió anglesa de 'Rupaul's Drag race' en la qual serà convidada del jurat.

Lena Headey

Després de ‘Joc de trons’, s’ha tornat a centrar en el cine, gairebé tres dècades després de revelar-se en aquest mitjà amb 'El país de l’aigua'. A 'The flood' és una oficial d’immigració que té a les seves mans el destí d’un refugiat. A 'Gunpowder milkshake', una assassina a sou que s’alia amb la seva pròpia filla. I a 'Crooks', una cambrera el camí de la qual es creua amb el d’un parell de lladres.

Peter Dinklage

La veu de Tyrion ressonarà aquest estiu a ‘Angry birds 2: La pel·lícula' i el Nadal del 2020 a 'Els Croods 2'. Els que vulguin no només escoltar-lo, sinó veure’l, hauran d’esperar una mica més. No hi ha data d’estrena encara per a 'The thicket', basada en una novel·la de Joe R. Lansdale, ni ‘El nan’, basada en el llibre de Pär Lagerkvist sobre un nan al servei d’un príncep a la Itàlia renaixentista.

Nikolaj Coster-Waldau

Acaba d’estrenar-se (d’aquella manera) ‘Domino’, ‘thriller’ del gran Brian De Palma amb l’ex-Jaime Lannister com a policia de Copenhaguen; comparteix repartiment amb Carice van Houten, antiga Melisandre. Després estarà en les daneses 'Suicide tourist' i 'Notat', aquesta última sobre els atemptats de Copenhaguen del 2015, i el ‘thriller’ forestal nord-americà 'The silencing'. Coster-Waldau es manté ocupat.

Gwendoline Christie

Té dos projectes en camí, tots dos interessants. El primer és 'The personal history of David Copperfield', una revisió personal de la novel·la de Dickens a càrrec del mestre de la sàtira Armando Iannucci, creador de 'Veep'. L’altre és ‘The friend’, drama íntim de Gabriela Cowperthwaite (autora de l’impactant documental ‘Blackfish’) en el qual compartirà repartiment amb Dakota Johnson. Gens malament, no.

Isaac Hemsptead Wright

En el poc temps lliure que li deixen les seves obligacions com a ocupant del Tron de Ferro, Hempstead-Wright aprofitarà per participar en 'Voyagers', ‘thriller’ de ciència-ficció de Neil Burger en el qual també hi ha Colin Farrell i l’ascendent Tye Sheridan. Ha sigut fitxat, a més, per a 'The Blue Mauritius', com un dels lladres internacionals que queden a Ciutat del Cap per robar un segell.

Nathalie Emmanuel

Notícies relacionades

Ha saltat d’HBO a Hulu per a la seva nova (mini)sèrie, una adaptació de ‘Quatre bodes i un funeral’ cocreada per Mindy Kaling. I l’escoltarem a Netflix com a part del repartiment vocal de 'The Dark Crystal: Age of resistance', la nova sèrie (preqüela) basada en l’univers de 'Cristal oscuro'. Menys prometedora sembla la comèdia 'Holly slept over', el ganxo més gran (o únic) de la qual és Emmanuel.