NUVIS GLAMUROSOS

Char Defrancesco: el senyor Jacobs

El model i empresari té 17 anys menys que el prestigiós dissenyador

zentauroepp47662840 new york  ny   april 06   marc jacobs and char defrancesco a190411185721

zentauroepp47662840 new york ny april 06 marc jacobs and char defrancesco a190411185721 / Gotham

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Un any i un dia després de demanar-li matrimoni per sorpresa en una peculiar cita amb ‘flashmob’ inclosa, el dissenyador Marc Jacobs s’ha casat amb el seu nòvio, el model i empresari Charlie Defrancesco, 17 anys menor que ell, en una íntima cerimònia que va tenir lloc el cap de setmana passat al restaurant The Grill de Manhattan. En realitat, només el seu ja marit li diu Charlie, ja que per a la resta dels seus coneguts és simplement Char, l’home que comparteix la seva vida amb Marc Jacobs des de finals del 2015 i al qual el dissenyador va presentar com el seu ‘bae’, acrònim de ‘before anyone else’ (abans que ningú) després de la festa de Cap d’Any del 2016. Res a afegir-hi.

Charlie (o Char) va néixer a Suïssa el 1981 i la seva llengua materna és el francès. Fill dels amos d’un internat (¡quin tòpic del país helvètic!), es va mudar a Los Angeles quan només tenia tres anys i va estudiar Ciències Polítiques a la prestigiosa universitat d’UCLA, tot i que poc després de llicenciar-se va decidir fer un gir en la seva vida i erigir-se en empresari, inaugurant una botiga detallista dirigida a “pares moderns i de moda”. Justament va ser la moda la que li va fer l’ullet i va començar a treballar en aquest sector, combinant-ho amb alguna ocupació esporàdica com a cambrer. 

Abdominals de vertigen

Els seus espectaculars abdominals (àmpliament immortalitzats pel fotògraf Marco Ovando) aviat li van obrir pas entre el sector especialitzat en roba interior, tot i que tampoc ha fet fàstics a suggeridores fotos semidespullat (més despullat que semi, tot sigui dit de passada...) destinades, sobretot, al col·lectiu gai, en què es pot admirar un cos treballadíssim, aconseguit a base d’una règia disciplina i de la seva passió per l’esquí i el ‘wakeboarding’ (esquí aquàtic sobre taula).

A Instagram,
tant posa lluint múscul
com apareix, antiglamurós, amb xancletes i mitjons

¿Què més li agrada a Char? Amb Marc Jacobs comparteix la seva afició pel ioga, que practica regularment, per vaporejar (fumar cigarrets electrònics) i pels tatuatges. Tot i que els seus fugen de l’estètica infantil que sedueix el dissenyador i que el va portar a tatuar-se, entre altres acolorits dissenys, un Bob Esponja de considerable mida a l’avantbraç.

Abans de conèixer Jacobs, Defrancesco havia invertit els seus estalvis a treure al mercat la seva pròpia línia d’espelmes (A Bougie Candle by Char Francesco). Després de comprovar que la seva desmesura era tan gran que es gastaven més diners en aquest producte que en el lloguer, va decidir capgirar la seva economia i convertir el motiu del seu malbaratament en una font d’ingressos. Va ser en aquell moment quan Jacobs es va creuar en la seva vida i es va associar amb ell. Així va començar tot.

Inseparables

Van traspassar el llindar de la relació laboral a la personal i es van convertir en inseparables. I van aconseguir clients de la talla de la top dels 90 Naomi Campbell (que va acudir com a convidada al seu enllaç, juntament amb altres ‘celebrities’ com Gigi Hadid, Kate Moss, Anna Wintour i Christina Ricci, per exemple). Char també va provar sort en el món de la televisió, però la seva experiència no va passar d’un ‘cameo’ a la sèrie de ciència-ficció ‘Sense8’, per a Netflix.

Quan són a casa, tots dos disfruten des del sofà cada setmana de Drag Race, el concurs de televisió presentat per Rupaul en què es busca la supervedet drag nord-americana. Apassionats tots dos per la moda, el seu dissenyador de capçalera és Balenciaga i comparteixen debilitat per l’esmaltatge d’ungles masculí (#malepolish a les xarxes). 

Notícies relacionades

Parlant de xarxes, Char Defrancesco té més de 110.000 seguidors a Instagram, un perfil en el qual tant posa lluint músculs com es deixa el glamur a casa durant una estona i es rebaixa al món dels mortals mostrant-se en samarreta, xancletes i mitjons. L’última foto publicada, per descomptat, és la del seu casament amb Marc Jacobs.

 

Temes:

Moda LGTBI