'El Chatarrero' té imant

Luis Miguel Rodríguez, nòvio d'Ágatha Ruiz de la Prada, es posa un ponxo o el que faci falta per les seves 'noies'

zentauroepp43723578 graf9042  madrid  12 06 2018   la dise adora  gatha ruiz de 190403141215

zentauroepp43723578 graf9042 madrid 12 06 2018 la dise adora gatha ruiz de 190403141215 / JuanJo Martin

2
Es llegeix en minuts
Núria Navarro

Algú capaç de portar la indòmita Agatha Ruiz de la Prada a esmorzar a la barra d’una xurreria de Torrejón de la Calzada, o de regalar-li una garrafa d’oli en comptes d’una pedrota, es mereix una anàlisi científica. ¿És el primer cas d’elitisme invers? Doncs aquest algú és Luis Miguel Rodríguez, més conegut com ‘el Chatarrero’ –l’apel·latiu no li agrada gens–, propietari dels desballestaments La Torre, un home amb un ‘je ne sais quoi’ que descol·loca les dames i se les guanya. 

"M’encanta com recicla aquest tio", li ha dit, tirant-li floretes, l’ex de Pedro Jota. "Vaig deixar de ser lliure quan em vaig enamorar d’ell, no abans", va afirmar, sincerant-se davant de les càmeres, Carmen Martínez-Bordiú, amor del desballestador entre el 2013 i el 2017, quan el va canviar definitivament per un 'toy boy' australià. I el cavaller és dels que provoquen gelosia. "Jo me n’anava a dormir i en Luis Miguel se n’anava amb les seves amigues", va assegurar dolguda la netíssima de Franco, que en un rampell fins i tot va arribar a llançar un quadro. "Li he dit que no torni a agafar ningú per la cintura i m’ho ha promès", va revelar Ruiz de la Prada després que ell passés el braç al voltant de la cintura de la televisiva Silvia Fominaya, ex del xef Sergi Arola.

Orla de presumptes ‘flirts’ de Luis Miguel Rodríguez. / arxiu

Els encants

És estràbic, sí. No té ni una credencial acadèmica. I no freqüenta els abeuradors del gotha –és fill d’agricultor, treballa des dels 15, va començar en una cabana. Però pel que sembla és ultragenerós (li va continuar pagant el pis a Martínez-Bordiú després de partir peres). Escolta com si no hi hagués cap altre parlant sobre la Terra. És simpàtic. I té la intel·ligència adaptativa del pop, aquest 'big data' del regne animal. Aquests dies, per posar un cas, no ha dubtat a canviar les seves camises Ralph Lauren –que en té per avorrir– per un ‘sarape’ mexicà i un barret d’ala a l'estil Clint Eastwood a ‘Bronco Billy’ per posar amb la seva 'noia' davant de la piràmide de Teotihuacán. ¿I què?

"Es veurà sobre la marxa", és la seva sortida favorita quan l’interpel·len en el 'front row' o a la notaria.

Notícies relacionades

En altres aspectes pot ser que no passi la prova del cotó. Asseguren que té una estàtua de Franco de mida natural a casa. Es gasta els diners en aficions raretes, com la compra de l’Audi blindat en què anava Aznar quan ETA va atemptar contra ell el 1995. I deu a Hisenda un bon feix (ell culpa del seu sotrac un prestador xipriota que li ha cobrat interessos descomunals).

Però el seu 'punch' com a donjoan tardoral no té rival. Se li atribueixen galantejos amb Simoneta Gómez-Acebo, neboda del rei emèrit Joan CarlesBárbara Rey, amb qui va sortir fins que ella –diuen– li va demanar un préstec; Raquel Rodríguez, del duo Las Mellis; l’empresària María de Mora; la inigualable Antonia Dell’Atte, i fins i tot la baronessa Thyssen. "El diverteix veure una tia", diu Ágatha Ruiz de la Prada protegint-lo, que a sobre li permet liquidar el celler de Pedro J. ¿No és digne d’estudi?