Rami Malek i Lucy Boynton: parella d'estrena (i promoció)

zentauroepp46473718 mas periodico hollywood  ca   november 18  lucy boynton  ram190110123521

zentauroepp46473718 mas periodico hollywood ca november 18 lucy boynton ram190110123521

2
Es llegeix en minuts

L’actor Rami Malek tindrà la numerologia en contra per emportar-se l’Oscar pel seu lluminós Freddie Mercury en la d’altra banda fallida ‘Bohemian rhapsody’ –només sis actors protagonistes s’han emportat la grossa en la seva primera nominació–, però l’aparell publicitari de l’artista està armant un artefacte irresistible per a aquesta màquina expenedora de somnis que és la indústria del cine. Així que, poques hores abans de recollir el premi als Globus d’Or, l’actor va fer l’anunci oficial de l’idil·li amb la seva companya de repartiment Lucy Boynton. Perquè, al cap i a la fi, ¿què pot agradar més a Hollywood que premiar algú que està no ja en el millor moment de la seva carrera, sinó, en general, de la seva vida?

L’actriu interpreta en el 'biopic' Mary Austin, l’exparella i hereva de Freddie Mercury 

«Gràcies, Lucy Boynton. Has sigut la meva aliada, la meva confident, el meu amor», havia dit, dos dies abans, l’actor al recollir el premi del Festival de Cine de Palm Springs. Amb l’anunci encara calent d’una relació que, segons sembla, es va iniciar a peu de rodatge, els actors van arribar, doncs, a la catifa vermella convertits en la parella d’últim minut del sector, amb la fabulosa atenció que això suposa.

Estrella en explosió

Es pot dir, no obstant, que en aquesta història d’amor, a Boynton, com en el biopic sobre Mercury, li està tocant jugar un paper de repartiment: el de l’estrella en explosió (té 24 anys, 13 menys que la seva parella) la tallada de cabells i maquillatge de la qual encara inspiren més disseccions de les capçaleres de moda i estils de vida que no pas les seves interpretacions. «És la noia bonica que encara riscos que estàvem esperant», havia celebrat mesos enrere ‘Vogue’ a tall d’adveniment.

Notícies relacionades

Abans d’entrar al radar ‘influencer’, l’actriu –filla del periodista i editor Graham Boynton i de l’escriptora Adriaane Pielou, tots dos dedicats al gènere dels viatges, i educada en centres exclusius per a senyoretes de Londres– va debutar en el cine amb 12 anys, després que uns senyors es presentessin un dia a la seva escola buscant la col·legiala que havia d’interpretar l’escriptora i il·lustradora Beatrix Potter (‘Miss Potter’). En els últims anys, Boynton ha aconseguit col·locar-se a la rampa d’enlairament gràcies a papers com el de la segona dona de J. L. Salinger (Rebelde entre el centeno) i el de la comtessa Helena Andrenyi a Asesinato en el Orient Express.

La biografia de Malek s’escriu des de llocs menys exquisits. Nascut a Los Angeles i d’origen egipci, es va escapolir dels càstings que el relegaven a interpretar terroristes àrabs gràcies al ‘hacker’ en fallida emocional que va brodar a la sèrie ‘Mr. Robot’. Ara, la seva aproximació al músic –com ell, de família migrant– des d’aquest desencaixament racial que, en paraules de l’actor, explicava que «sempre hi hagués una cosa ardent dins d’ell, una cosa volàtil a punt d’entrar en erupció», l’ha convertit en l’únic punt de ‘Bohemian rhapsody’ que lloa la crítica. Així que ja saben: la pròxima cita de la parella transmesa en directe arribarà des de la gala dels Oscar. Veurem si l’estatueta se suma a la catifa vermella.