Makoke, Brad Pitt i Julio Iglesias, i altres (hilarants) romanços 'fake'

L'ex de Kiko Matamoros ha rebut un avís dels representants dels dos astres demanant-li que calli

zentauroepp46481851 mas periodico combo makoke190109144203

zentauroepp46481851 mas periodico combo makoke190109144203

6
Es llegeix en minuts
Núria Navarro
Núria Navarro

Periodista

ver +

Veure relacionats en una mateixa frase Makoke [Giaever], Brad Pitt i Julio Iglesias pot causar un curtcircuit a l’organisme (excepte, potser, en el de Conchita Pérez, la poligrafista de ‘Sálvame’, acostumada a encaixar variables més extremes). Doncs amb aquest triangle endimoniat –i amb permís de Kiko Rivera i Irene Rosales– ha quedat inaugurat el 2019.

Per als que no n’estiguin al corrent, la trama és la següent: la civilització occidental s’ha assabentat per boca de Makoke que es va ficar al llit amb Brad Pitt –“vam dormir fent la cullereta”, ha especificat l’ex de Kiko Matamoros–, i fins i tot que va passar amb ell un cap de setmana a Valladolid. Els dos esdeveniments van tenir lloc quan Pitt promocionava a Espanya Set anys al Tibet, la pel·lícula que va irritar el Govern de Pequín, i no precisament pel look capil·lar a l'estil de Gwyneth Paltrow del protagonista.

Representants mobilitzats

La Giaever, que no va resultar ser la guanyadora de l’últim ‘GH Vip’ –el maletí se'l va emportar la ‘princesa inca’ Miriam Saavedra–, ha aprofitat la línia del concurs per discutir renyines de coixí que guardava al seu secreter. El de Pitt, que va acabar, diu, perquè l’ex d’Angelina Jolie “pecava de romàntic”, però també el de Julio Iglesias, un flirt més peninsular i no obstant igual d’abracadabrant. En aquest últim cas, el record es remunta a quan tenia 19 anys i ell, 26 més que ella. Flotava encara l'esvalot de l’Expo-92 i era típic posar una plèiade de senyoretes a disposició (Makoke formava part de l’estoc ‘hostessa del Telecupón’). Allò, diu la mare d’una filla de Matamoros, no va quedar en un pim-pam, sinó que va arribar a mudar-se amb ell a Miami.

Els dos assumptes passarien de llarg, com tantes coses, si no fos pel fet insòlit que representants de l’actor d’Oklahoma han enviat un comunicat de desmentiment –la va conèixer, sí, però no hi va haver final feliç, ve a dir–, i també els de l’intèrpret de ‘Hey’, que en vistes al judici per la demanda de paternitat de Javier Sánchez, han demanat a Makoke que calli, o almenys, que no parli d’“una relació”. 

Makoke, en els anys en què Elite la va temptar com a model. / instagram

‘Amenities’ per a rics

El més espantós de l’assumpte no és que Makoke digui la veritat o no –hi ha col·laboradors de ‘Sálvame’ i fins i tot el seu ex que la creuen–, sinó que és el testimoni d’una època en què les noies formaven part de les ‘amenities’ per a rics i famosos. Es posava el cordó de seguretat del silenci al voltant, i en paus. Després d’anys de criticar els concursos de miss i altres taulells de carnisseria, i de comprendre que moltes noietes de finals del segle XX veien en el ‘florerisme’ un far per a la seva noció d’infinit, les noies han començat a explotar els ‘fake flirts’ per a les seves pròpies finalitats. ¿Alguna objecció?

Però a la galeria de relacions que fan olor de socarrim hi ha matisos. El ‘hit parade’ espanyol està encapçalat històricament per Ana Obregón, la biòloga més aguda. Ella, com Zelig, va respirar l’alè d’alguns il·lustres. Va començar el 1986, descongelant amb la seva ‘joie de vivre’ el hieràtic Albert Grimaldi, l’hereu del tron monegasc. Més tard vam saber que va engrossir la llista amb Julio Iglesias –uf–, que va aconseguir que Steven Spielberg s’empassés una paella “verda” que havia perpetrat; i que no es podia treure de sobre David Beckham (“aquesta història va saltar a la premsa no per mi, sinó per Victoria [Adams], que va venir al meu gimnàs insultant-me”, va aclarir).

La Monroe de Berga

En una versió sens dubte més boja, li trepitja els talons la vident Aramís Fuster que, amb la mateixa desimboltura amb què assegura tenir “un coeficient intel·lectual a l’altura del d’Albert Einstein” –o no portar “mai” calcetes, o patir un seriós problema “de gasos”–, relata a qui la vulgui escoltar la seva collita d’amants que inclou, rivalitzant amb Marilyn Monroe, el toc presidencial. Resulta que la bruixa berguedana diu que es va enllitar amb Barak Obama. “Em veia amb ell a Chicagu [sic]”, ha detallat, sense revelar si això va ser o no una aventura extramatrimonial del hawaià.

Aramís Fuster i Barak Obama. / el periódico

I ja que està en l’òrbita del despropòsit, la pitonissa també jura que va tenir un acostament amb Al Pacino –”l’he tingut als meus braços, ¿eh? És petitet, arrugat com una pansa, però et mira...”, va confessar davant de les càmeres a Guadalix de la Sierra a un bocabadat Ángel Garó– i un ‘affaire’ amb Moammar al-Gaddafi, el sàtrapa aficionat a les amazones verges i als bombardejos en zones populars. Tot i que el seu amor platònic, insisteix, és Mario Conde. “Li han fotut enlaire la vida igual que a mi”. Ole.

‘Se non è vero...’

Després hi ha les que s’emportaran a la tomba el veritable calibre de la seva relació. ¿Hi va haver o no tema entre Norma Duval, la vedet favorita del PP, i el còmic Benny Hill? Si s’aplica el mètode científic, sembla improbable. El suposat seductor era aquell còmic grassonet al qual li queien les baves cada vegada que veia una minifaldilla a ‘El show de Benny Hill’, vaixell insígnia de la BBC als 70 i 80.

Norma Duval i Benny Hill. / EL PERIÓDICO

Oficialment, la vida amorosa de la Duval arrenca amb Marc Ostarcevic, amb qui es va casar el 1992. Doncs aquell mateix any Hill moria sol i estigmatitzat per practicar durant 20 anys un humor sexista (el seu cadàver va passar cinc dies assegut davant del televisor abans que el trobessin). Però abans, quan ella només era Puri Martín Aguilera i el seu palmarès estava encapçalat per haver-se presentat a Miss Autoescola, el britànic era déu.

El Sena i els àcids nucleics.

I què hi ha del tàndem Bárbara Rey-Alain Delon, que avui és un francès molt gran i molt deprimit, però que a mitjans dels 70 va protagonitzar les fantasies de les espanyoles que només tenien a mà paios que escoltaven la ‘Ramona pechugona’ com l’himne a l’alegria. “A mi m’agradava molt, però a ell li vaig agradar jo més –ha declarat l’ex del difunt domador de lleons Ángel Cristo. ¡La quantitat de missatges que em deixava al contestador...! Estava embogit amb mi. A París jo vivia a la casa d’Alain i sortíem a passejar els gossos pel Sena, però mai vaig voler que ens fessin fotos junts”.

Bárbara Rey i Alain Delon. / el periódico

Notícies relacionades

Hi ha també el cas de la immensa Sara Montiel, que va aprendre a fumar puros amb Ernest Hemingway, va flirtejar amb Gary Cooper i fins i tot pot ser que desentumís James Dean. Ara bé, ¿un flirt amb Severo Ochoa, nobel de medicina per la síntesi d’àcids nucleics? Saritíssima va assegurar en l’últim tram de la seva vida –quan Ochoa i la seva dona, Carmen, ja se n’havien anat a l’altre barri– que allò seu no va ser un embolic, sinó una relació duradora que va començar a començaments de 1951. “No em vaig ficar al llit un parell de vegades amb ell, com va dient la seva neboda, van ser quatre anys meravellosos i molt intensos”. ¿I per què no? Expliquen que a Erwin Schrödinger, pare de la teoria quàntica, se li va ocórrer la seva més cèlebre equació després d’una nit tòrrida en un hotel dels Alps amb una amant dels gats.

Patrullant amb Ava

No només elles han deixat anar intimitats. Ells –en menor grau– també han donat a entendre que se n’havien beneficiat. El cas més hilarant és el de José Luis Cantero Rada, El Fary, que va embarcar en el seu taxi a l’‘animal més bonic del món’ quan tenia 22 anys i encara no havia immortalitzat ‘El toro guapo’. Paco León, que ha posat aquest flaix a la sèrie ‘Arde Madrid’, assegura que la diva va sortir del Pasapoga desesperada per trobar un ‘bailaor’ gitano, Falico, del qual s’havia encapritxat. El Fary va explicar, per la seva part, que l’estrella li va demanar una “bona festa flamenca”, que va inaugurar amb unes sopes d’all i va tancar, “16 hores” després ficant-la al llit del Ritz.