'CELEBRITY' ENAMORADA

El 'toy boy' de la mare Kardashian

Sonen campanes de casament per a Kris Jenner. El nòvio és un empresari nord-americà 25 anys més jove que ella, al qual va conèixer a Eivissa el 2014

zentauroepp45871675 mas periodico  corey gamble  foto  instagram181115132019

zentauroepp45871675 mas periodico corey gamble foto instagram181115132019

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Es porten un quart de segle, però això no sembla ser cap impediment per a Corey Gamble, el nòvio de la mare del 'clan Kardashian'. Ell va complir 38 anys el passat 10 de novembre, cinc dies després que Kris Jenner bufés 63 espelmes. Si li preguntem a ella, té clar quin és el secret d’aquesta relació de quatre anys. En una recent entrevista, va assegurar sense embuts: «No parem de tenir sexe». Una excel·lent medicina per superar el seu divorci amb Bruce Jenner (ara Caitlyn).

«No parem
de tenir sexe»,
va contestar Kris
Jenner a una
pregunta sobre
el secret del seu
festeig

Kris i Corey es van conèixer a Eivissa a la festa d’aniversari d’un amic comú, el dissenyador italià Riccardo Tisci. I, tot i que després de dos matrimonis fallits, ella havia dit que no es tornaria a casar (ho va confessar davant de les càmeres, convidada per Ellen Degeneres amb un contundent «ja ho vaig fer dues vegades, i no va funcionar gaire bé. Penso que mentre les coses van tan bé, ¿per què arruïnar-les?»), sonen campanes de casament per a la parella. L’alerta va saltar de nou en televisió després del pas la mare Kardashian per 'The late show with James Corden'. En el xou televisiu, els convidats poden evitar respondre una pregunta compromesa a canvi de menjar-se una cosa fastigosa i Kris va preferir endrapar un grill abans que confessar si ella i Corey estaven compromesos, tot i que lluïa un sospitós anell de compromís amb impressionants diamants.

Kirs Jenner, el passat 9 de novembre a Nova York, arribant al xou de moda de llenceria de Victoria's Secret. / CAITLIN OCHS (REUTERS)

"Un oportunista"

Notícies relacionades

Gamble és empresari, soci del mànager de Justin BieberScooter Braun. I tot i que el seu entorn diu que és una bellíssima persona, a la seva ex li ha faltat temps per desmuntar aquesta imatge ideal, quan va saber de la seva relació amb Jenner. L’actriu Sheree Buchanan, que va compartir la seva vida amb Gamble entre el 2007 i el 2010, el va qualificar en una entrevista amb 'InTouch' d’«oportunista famolenc de diners», i va afirmar que es va tornar violent amb ella després de la seva separació. Tant que va haver de recórrer al jutge perquè dictés una ordre d’allunyament després que ell suposadament l’agafés i la colpegés. No només va regalar titulars com: «Conec Corey, tot el que li importa és el poder i els diners i farà tot el que sigui necessari per aconseguir-ho», sinó que, en al·lusió a la seva relació amb Jenner, va disparar: «Khloe és més el seu tipus. Kris és una mica massa vella».

Ric i discret

Interessat en els diners de Kris o no, ell tampoc és un mort de gana. La seva fortuna s’estima en 2,5 milions de dòlars i en el seu perfil de Linkedin hi trobem que és el soci cofundador de Tropics Air Conditioning & Heating, amb seu a Houston. Nascut a Atlanta, es va llicenciar en Business Marketing al Morehouse College. A diferència de Kris, que, com les seves filles, comparteix tots els detalls de la seva vida, ell no és gaire actiu a les xarxes socials i, segons el seu entorn, és una persona responsable que no beu ni organitza festes. Al poc de conèixer-se la seva relació amb Kris va haver de fer front a un impostor que es va fer passar per ell donant una falsa entrevista sobre la vida sexual de la parella. En el fons, no va fer més que catapultar-lo abans a la fama que ja havia adquirit entrant a formar part del mediàtic 'clan Kardashian'.