Marta Ortega torna a donar el 'sí'

L'hereva de l'imperi tèxtil més puixant del país es casarà aquest divendres amb Carlos Torretta sis anys després de fer-ho amb Sergio Álvarez-Moya

zentauroepp40137806 gra318  madrid  16 09 2017   la hija de amancio ortega  mart181107142341

zentauroepp40137806 gra318 madrid 16 09 2017 la hija de amancio ortega mart181107142341 / Carmen Martin

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Sis anys i mig després del seu primer casament, amb Sergio Álvarez-Moya (33 anys), Marta Ortega (34) tornarà a donar el “sí, vull” aquest divendres, en aquest cas a Carlos Torretta (34), fill del dissenyador Roberto Torretta i dedicat professionalment, com no podia ser d’altra manera, al món de la moda.

La filla d’Amancio Ortega contreia matrimoni per primera vegada el 19 de febrer del 2012 amb un reconegut genet i empresari amb qui va estar casada només dos anys, tot i venir d’una llarga relació, que es va iniciar en forma d’amistat quan encara eren uns nens, i que ha donat com a fruit un fill, el petit Amancio, que ja té cinc anys. Després del seu divorci, el genet (únic espanyol entre els 50 millors del món) es va centrar en el seu nou projecte professional, un centre d’alt rendiment per a cavalls que pròximament obrirà les seves portes a La Moraleja. Amb Marta Ortega conserva una bona relació pel bé del seu fill, tot i que la seva separació no va ser gens calmada. Que les aigües han tornat al seu curs es desprèn de les paraules d’agraïment del genet cap a la seva exfamília política, que va ser un suport econòmic important per al seu enlairament professional. No en va, l’amo d’Inditex va regalar Carlo 273, un cavall valorat en ni més ni menys que 12 milions d’euros.

Marta Ortega, amb el seu pare, camí de l’altar en el seu primer casament amb el genet Sergio Álvarez-Moya. / CABALAR (EFE)

Poc tindrà en comú el casament que la filla de l’home més ric del país protagonitzarà d’aquí uns dies amb la primera. Vegem quines són les diferències:

Escenari

Si per contreure matrimoni per primera vegada, els nuvis van escollir com a escenari el Pazo de Drozo, a Cambre, propietat de la família de Marta Ortega (prèviament hi va haver un ‘precasament’ a l’Hotel Finisterre), en aquesta ocasió la cerimònia tindrà lloc en una altra de les cases d’Amancio Ortega, concretament la ubicada al corunyès passeig de la Dársena. Posteriorment, els convidats es dirigiran al Reial Club Nàutic, que l’empresari ha llogat per 25.000 euros. La festa encara s’allargarà fins a l’endemà al Centre Hípic Casas Novas, que el pare de la núvia va manar construir al seu dia per a ella a Larín.

Convidats

La boda actual es preveu molt més íntima que la que va protagonitzar al seu dia amb Sergio Álvarez-Moya. Si en aquella van assistir 200 persones, que van haver de seguir majoritàriament la cerimònia –religiosa– en una petita capella virtual que va ser construïda especialment per a l’ocasió (només hi cabien 12 persones i la resta van seguir la cerimònia a través de pantalles de plasma), el segon matrimoni –pel civil– només comptarà amb mig centenar de convidats. Tot i que, això sí, els fastos de l’endemà a Casas Novas podrien arribar a allotjar 400 persones entre familiars i amics, que han rebut la invitació al casament amb un whatsap a tall de ‘save the date’ ('reserva’t el dia'). El petit Amancio, evidentment, tindrà un protagonisme especial. En el seu primer enllaç hi havia vips com ara Athina Onassis –que podria repetir ara– i Ainhoa Arteta, aleshores casades amb genets i en l’actualitat divorciades. La soprano fins i tot va cantar en la cerimònia l’'Ave Maria' de Gounod.

Sergio Álvarez-Moya, amb la seva mare, al cotxe nupcial. / CABALAR (EFE)

El vestit

Tot i que no se sap res del disseny que lluirà –no en va el vestit és el secret més ben guardat de qualsevol núvia–, hi ha qui aposta perquè el dissenyador escollit serà el seu sogre, Roberto Torretta. Per al seu primer casament, Marta Ortega va confiar en el seu íntim amic, el nord-americà d’origen cubà Narciso Rodríguez, un 'look' que completava un preciós ram elaborat pel francès Thierry Boutemy.

Regals de noces

Notícies relacionades

Igual que va fer en el seu primer enllaç, Marta Ortega ha refusat regals de noces. En aquella ocasió, va demanar als seus convidats que els diners que pensessin destinar-hi fossin ingressats en els comptes corrents de Càritas i Cuina Econòmica de la Corunya. Ara de nou ha recorregut a la solidaritat i tant ella com Carlos Torretta volen destinar aquests fons a una ONG que treballa amb nens que pateixen paràlisi cerebral.