Mimi Doblas ja ho vol tot

L'artista (Lola Índigo, en versió trap) demana pas. El seu single segueix triomfant a Youtube i és la revelació de 'Tu cara me suena'.

zentauroepp45475220 mimi doblas at the 23rd annual jose maria forque awards on s181018113336

zentauroepp45475220 mimi doblas at the 23rd annual jose maria forque awards on s181018113336

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Ser la primera expulsada d’un concurs de cercadors de talents com ‘Operación Triunfo’ i, no obstant, aconseguir en tan sols uns mesos tenir el teu propi grup musical, treure un single i fer que una sola cançó es viralitzi a les xarxes socials en unes quantes hores és molt més del que qualsevol jove amb ànsies de triomfar en la música pugui somiar. Doncs aquesta rara avis és Lola Índigo, que va entrar al concurs com a Mimi Doblas i en va sortir discretament però per la porta gran, materialitzant el no poc ambiciós projecte de tirar endavant la seva pròpia formació juntament amb quatre ballarines més. Ballarines com ella. A més, és cantant, coreògrafa i professora de ball.

Sens dubte, no es pot negar a Mimi (Míriam Doblas Muñoz) l’afany que ha posat per arribar fins al cim. ‘OT’ no va ser el primer concurs televisiu al qual es va presentar. Ja fa vuit anys, acabats de complir els 18, va participar a ‘Fama Revolution’. D’allà va ser expulsada en quart lloc, passant pel xou sense pena ni glòria. Però no va defallir. Tenia clar que la seva era una cursa de fons i se’n va anar a la Xina, on va estar treballant com a ballarina fins que va recaptar els diners necessaris per viatjar a Los Angeles i ampliar la seva formació. Allà es va estrenar també en el món del teatre musical.

Grans del ‘show business’

Tot i que aquí no ha aconseguit fer-se un nom fins a la seva expulsió d’‘OT’, gràcies al seu afany Mimi Doblas ha tingut l’oportunitat de treballar amb grans del ‘show business’ musical com ara Enrique Iglesias, Chris Brown, Marta Sánchez, Miguel Bosé, The Baseballs i Sweet California, entre d’altres.

Des que va sortir al mercat a finals del mes de juliol el seu primer single, ‘Ya no quiero ná’, compta amb més de 36 milions de visualitzacions a Youtube.

 

Espiritualitat

“Lola, per a mi, significa ‘dona valenta, dona forta’. És un nom amb molta raça i caràcter. Per a mi, Índigo significa l’evolució espiritual de l’ésser. M’hi vaig obsessionar moltíssim en un dels meus viatges per l’Àsia. Vaig estar a Tailàndia i vaig descobrir aquesta paraula i el que significava. Vaig tenir un viatge experimental tailandès i em vaig trobar a mi mateixa, em vaig acompanyar en tot això de l’empatia, la connexió espiritual amb un mateix i amb els altres i el món en què vivim”, ha explicat Mimi sobre el nom escollit per materialitzar el seu somni artístic.

I és que Lola Índigo és molt més que el seu segell personal. És la comunió de cinc persones, “cinc germanes”, com ella defineix el grup, en el qual cada una té el mateix pes específic. “Hi ha gent que diu ‘¿les noies només canten o només ballen?’ És una mica ofensiu per a mi. ¿Només ballen? Això ja és bastant. És un art dels més complicats i jo, que el visc des de dins, diria que el més sacrificat de tots, perquè és el que menys ‘feedback’ t’aporta, perquè ets en una cantonada donant-ho tot i no reps el mateix escalf per part del públic”.

Notícies relacionades

Ja en el punt àlgid, aquesta madrilenya criada a Huétor Tájar (Granada) ha tornat a un programa de televisió, en aquest cas per explotar les seves dots d’interpretació en la setena edició de ‘Tu cara me suena’, que va arrencar el setembre passat. Era tot un repte per a ella, però l’ha superat amb escreix, aconseguint excel·lents crítiques per les seves imitacions, i proclamant-se guanyadora de la segona gala per la seva posada en escena com a Thalía cantant ‘Tú y yo’. Sens dubte, deslligar-se del format d’‘OT’ i emprendre el vol en solitari ha sigut la gran aposta d’aquesta tossuda artista decidida a anar a totes.