Isabel Rábago, del rosa al blau PP

La tertuliana del cor i 'supervivent' a Hondures és la nova 'dircom' del partit a Madrid

zentauroepp43533728 mas periodico isabel rabago180530102228

zentauroepp43533728 mas periodico isabel rabago180530102228

2
Es llegeix en minuts
Núria Navarro

El seu inflamat orgull espanyol ha tingut premi. Isabel Rábago, concursant (però poc) de l’acre edició de ‘Supervivientes 2015’ –la de ChabelitaNacho Vidal i Carmen Lomana– ha guanyat el concurs per a la secretaria de comunicació i mitjans del PP de Madrid. La seva missió, en sentit estricte, serà “preparar els polítics per a tertúlies i programes de tot tipus”.

 

 

Amb Pedro Sánchez en actitud d’“a por ellos, oé”  i Cs donant la llauna –recordem que el seu nomenament va ser previ a la derrota de Rajoy–, els conservadors han apostat per la guerra de guerrilla, en què és experta l’exmiss Cantàbria (tenia 17 anys i unes celles més espesses) convertida en especialista de l’esfera rosa: de paparazzi de Korpa a tertuliana a ‘Enemigos íntimos’, ‘Viva la vida’, ‘Sálvame de Luxe’, ‘El programa de AR’ y ‘Supervivientes 2018’. Algú capaç de parar-li els peus a Lucía Parientes, la mare d’Alba Carrillo, van pensar, pot desballestar tota mena d’argumentaris.

Sentiment profund

Com a aperitiu de la seva nova dignitat política, fa dies que la Rábago es despatxa de gust a Twitter contra el niu d’amor de la parella Iglesias-Montero, el PSOE en general i els separatistes catalans en particular, i llançant visques a les Forces Armades.

El seu ardor popular no és un ‘caprici càpsula’ de primavera-estiu. El 2017 esbombava a les xarxes: “#YoVoto al @PPopular I estic orgullosa!! Els votants del #PP no som ni fatxes, ni corruptes, ni masclistes”. I és un sentiment compartit a casa. El seu marit, Carlos Rodríguez, forma part del comitè executiu –és Relacions amb la Comunitat de Madrid– del PP de Las Rozas, el barri on viu l’ara tertuliana, ara estudiant de Dret per l’UNED.

L’activista del PP va néixer a Astillero (Cantàbria), i es va mudar a Salamanca per estudiar Periodisme a la Pontificia. A primer de carrera va conèixer Rodríguez, redactor de programes de La Fábrica de la Tele, la revista ‘Caza y Safari’ i la cadena COPE. La nova ‘dircom’ va explicar a les xarxes que ell va demanar-li la mà dalt de l’Empire State de Nova York, el novembre del 2006, i que un any després es van casar.

Té una llista d’amics tan fulgurants com Terelu Campos, María José Campanario i Kike Calleja. I molt amor propi, també. En una entrevista publicada el 2011 deia: “Per a uns soc una deesa i per a uns altres la dolenta. ¡M’encanta!". Però compte, que no sempre encaixa els ‘haters’ amb esportivitat. El 2014 va posar una denúncia i va aconseguir que detinguessin un ‘podemita’ de Cornellà per amenaces i a aquestes hores toreja amb vinagre la mofa que ha causat el seu nomenament (i la victòria del PSOE, també).

Notícies relacionades