MINIFAMOSA

Carys Douglas: Li ve de casta a la 'influencer'

La filla de Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones despunta com a nova cara de la generació de mil·lennistes VIP

zentauroepp42850676 new york  ny   april 08   carys zeta douglas  l  and catheri180411114014

zentauroepp42850676 new york ny april 08 carys zeta douglas l and catheri180411114014 / Gotham

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Com qualsevol membre de l’alta societat que es presti, la filla petita de Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones ha fet la seva presentació en societat uns dies abans de fer els 15 anys. I ha sigut, és clar, de la mà de la seva mare en el front row d’una desfilada d’Alta Moda de Dolce & Gabbana que va tenir lloc a la Metropolitan Opera House del Lincoln Center de Nova York. L’actriu i la petita dels seus dos fills van arribar agafades de la mà exhibint la seva innegable semblança física. Una similitud que s’estén fins i tot en la forma de caminar o en la seva mirada al posar-se davant d’una càmera.

Encara que, per dir la veritat, la jove Carys s’assembla més a la Catherine de fa uns anys, quan era senzillament perfecta sense necessitat de passar pel quiròfan per reconstruir-se la cara fins a fer-la semblar tan jove com la seva pròpia filla. 

Deuen ser els gens

Malgrat la seva inexperiència, Carys es mou amb la desimboltura de qui està acostumada a passejar per l’alfombra vermella. Deuen ser els gens. Perquè, segons la seva mare, a la noia no se li dona malament això de la interpretació i a ella li agradaria encarrilar els seus passos en aquesta direcció. Així que res millor que l’impuls que proporciona la mà de la mare. 

Això de tenir uns pares VIP és el nou tenir padrins per aconseguir convertir-se en una it-girl cada vegada més aviat. Carys, com qualsevol noia del seu temps, és activa a les xarxes socials, on deixa constància de les seves aficions i el seu dia a dia. El que ja no resulta tan usual és que, sent encara adolescent, arrossegui gairebé 50.000 seguidors pendents dels seus posts. En aquests hi podem trobar des d’innocents fotos de les seves sortides amb amigues fins a sofisticats posats com si fos una model professional, passant, és clar, pel postureig propi de la seva generació. La seva passió per la moda també es veu reflectida en aquesta xarxa social, on entre els seus perfils seguits hi ha els de firmes com Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Versace o Chanel. 

Fa tan sols uns mesos, la seva mare assegurava que Carys «és una actriu meravellosa, una gran cantant i toca molt bé el piano. A més li encanta la moda». En una altra entrevista recent, va afirmar: «Els meus dos fills volen ser actors i sé que tenen passió per a això». Quan ha definit la seva filla, no ha dubtat a assegurar que «és forta i intel·ligent i té bons principis». Fa uns mesos, quan va anar a la seva primera desfilada, la de Michael Kors, Carys assegurava en una entrevista: «M’encanta la moda, així que ja veurem què passa. Crec que la moda formarà part del meu futur, però no en aquest moment». 

Notícies relacionades

Encara massa jove per plantejar-se definitivament la seva carrera, la noia també va insinuar que se sent atreta per una altra professió tan allunyada dels focus i les passarel·les com la neurocirurgia. Així que caldrà esperar a veure si acaba com a influencer de la següent fornada de mil·lennistes o es decanta per una professió més seriosa.

Carys és la segona dels fills de Catherine Zeta- Jones i Michael Douglas, que tenen un fill tres anys més gran, Dylan, a qui Carys està íntimament unida. Dylan té gairebé 18 anys, els mateixos que fa que dura el matrimoni d’actors de Hollywood, que ha superat més d’una crisi. Fins i tot hi va haver un tempestuós divorci el 2013, no menys sonat que la seva reconciliació un any després, quan van reaparèixer de la mà assegurant que estaven millor que mai.